Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

REIKI DELAVNICA

Doživite SPREMEMBO! Naredite jo DANES, ne jutri! Vse kar prejmete, lahko uporabljate TAKOJ in ZA VEDNO !

Reiki je kot prva pomoč, s katero se povežete, da si energetsko uravnate svoje čakre, spremenite svoje toge misli v svetel pogled, odpravite marsikatero bolečino...in se počutite dobro!

Kaj pomeni zgornja slika? Božje oko...COSMOS

 

SLIKA: je posnetek reikiranja vode na daljavo po 15 minutah. Test sem opravila za institut Bion iz Ljubljane kot prostovoljni in neodvisni kandidat. Rezultati si bili neverjetni in sam test vode je bil osrednja tema na simpoziju s katerim so gostili države. Posnetek je nastal 7.6.2015.

REZULTATI: Na sliki je v zgornji vrsti kapljica vode iz iste čaše pred reikiranjem in spodnja vrsta je rezultat po 15 minutah za isto čašo vode. Opazite lahko, da so kapljice zgoraj zelo različne po strukturi, na spodnjih slikah pa precej podobne in urejene. Vidi se božje oko in skoncentriranost, globina. Predvsem pa - voda ima resnično spremenjen okus!

Na spodnjih slikah pa lahko vidite identično povezavo slik NASA, ki so posnetki Cosmosa z Hubblovim teleskopom - vse nas gleda, vse izgleda in je videti dejansko kot Božje oko!

 

Vse to nam daje vednost, da lahko sami s svojimi mislimi vplivamo tudi na svoje telesne tekočine. Zato pazimo, kaj mislimo!

Naše telesne težave so posledica naših misli. To je zelo lepo opisala Louise Hay v svoji knjigi TELO JE TVOJE. Poišči se...v njej!

 2018:

delavnica REIKI 1 ... nedelja    28.01. ob  9.00 - 18.00  

delavnica REIKI 2 ... sobota    03.02. ob 9.00 do 15.00

delavnica REIKI 3 ... petek      02.02. ob 16.00 do 20.30

Reiki za mlajše otroke od 6 let dalje pa zopet v letu 2018!

Če vam je ideja zanimiva, potem prijavite otroka, ker datum usklajujemo skupaj.  Program je kratek in praktičen! 

OPIS PROGRAMA ZA OTROKE je v prispevku Reiki za otroke!

 

Reiki delavnice v Dotiku Sreče so posebne in drugačne. Majhno število udeležencev (kot mala družinica), ki sodelujejo med sabo tudi po opravljenem tečaju. To pa se mi zdi bistvenega pomena. Reiki je potrebno povaditi med sabo, si biti v pomoč, ko nam ne gre...in to nam uspeva dobro že dolgo časa! Ponovno se bomo povezali z našim izvorom, ki je bil del nas že ob rojstvu, pa smo ga tekom odraščanja izgubili zaradi zunanjih dejavnikov in vzgoje.

Več o posamezni stopnji reikija si poglejte TUKAJ. 

 

Kaj prinaša znanje reikija v vaš vsakdan?

  • Reiki omogoča osebno in duhovno rast, zaščito, samopomoč, je podpora različnim boleznim in tegobam vsakdana, pomoč drugim, čiščenje hrane, vode, kristalov, reševanje situacij ... Seznanimo se podrobneje z delovanjem čaker in aure, pomenom bolezni in kaj nam kažejo, etična načela delovanja reikija in meditacije na določeno temo. S pridobljenim znanjem usmerimo energijo tja, kamor jo vodi naša misel.
  • Naučimo se praktično uporabiti reiki zdravljenje zase in  na drugi osebi, v nadaljevanju druge stopnje tudi pošiljajati energijo osebam, ki niso prisotne z nami iz različnih razlogov. Spoznamo simbole, ki nas še bolj močno povežejo z reiki energijo in njenim delovanjem. Naučimo se, kako pošiljati energijo v določeno situacijo za katero želimo, da je dobra za nas, kako očistimo naše prostore oziroma hišo ali pisarno.
  • Že na prvi stopnji praktično izvedemo poskus reikiranja vode (rezultat le tega si lahko ogledate na zgornji sliki) in se naučimo samozdravljenja po čakrah. Reiki v paru delamo na masažnih mizah. Poskrbljeno je za prigrizke, juho ali lahek smoothie oziroma sadje ter energizirano vodo.
  • Delavnice trajajo med 4 in 9 ur (odvisno od stopnje reikija) in so ponavadi popoldan oziroma ob vikendih. Izvedba delavnic je zelo zaželjena tudi med tednom dopoldan. Na delavnici je lahko največ do pet-šest ljudi, najmanj pa dva. Možen tudi individualni dogovor! Za dobro počutje se oblecite v udobna oblačila.
  • Na delavnice so toplo vabljeni tudi malce starejši otroci, ker so hitro dojemljivi in vsa znanja lahko učinkovito uporabijo v stresnih šolskih situacijah oziroma v športu za koncentracijo. S tem postanejo mirnejši in bolj dojemljivi v vsakdanu. To sem sama preizkusila tudi na mojih otrocih.
  • Zadnje čase opažam, kako dobro je, če cela družina sprejme reiki. Tako lahko skupaj pomagajo enemu od družinskih članov, ki je v težavah ali otroku v šoli. V tem primeru, ko reiki izvaja več oseb, se energija potencira. In še več... otrokom smo vzgled, da delujejo drugače, z druge perspektive dojemanja sveta, postanejo bolj samozavestni in mirni.
  • Prejmete literaturo in potrdilo o opravljeni stopnji reikija.
  • Hkrati dobite enkratno znanje, ki ga lahko uporabite takoj in v vsaki situaciji. Je vaše orodje za zdravje v vsakem trenutku!
  • Za vsa vaša vprašanja sem vam na voljo tudi po delavnicah preko telefona ali maila.

Vabim vas, da si pogledate tudi galerijo slik in vpišete vaše mnenje. Hvala vam. S tem ste v pomoč marsikomu pri njegovi odločitvi ali rešitvi problema.

Prijavite se preko telefona ali kontaktnega obrazca 

 GALERIJA REIKI

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.