Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

BARS DELAVNICA

accessmost

Morda je danes čas, da začnete razmišljati o sebi kot o prijazni, nežni in dobri osebi, takšni kot jo vidite v kom drugem!

Vse omejitve so zaklenjene v 32 točkah na glavi. Kombinacija posameznih točk povzroči "Delete" v možganih.

Točke ali barsi predstavljajo naše misli, ideje, prepričanja, čustva ali  razmišljanja, ki smo jih bili deležni  v tem življenju ali že v prejšnjih. Točke se dotikajo tako denarja, kontrole, kreativnosti, spolnosti, zdravja, žalosti, radosti, zavedanja, staranja, upanja, fiksnih življenjskih oblik...Lahkotno spuščamo vse, kar nam ne služi več. Vsaka terapija barsov sprošča 5-10 tisoč let omejitev za področje našega življenja, ki je na nek način povezano s točko, ki se je dotikamo. Terapija ima nežno noto, hkrati sprošča  in briše omejitve, ki smo jih na nek način pripravljeni spustiti iz življenja in se premakniti naprej.  

Če bi lahko vse prikazali kot hitro prispodobo, bi izgledala nekako takole: v kovček vašega življenja tlačite vse, tudi nepotrebno kramo in jo ne odložite ven. Še vedno zavzema mesto v vašem kovčku. Z leti prihaja krama do "velikosti", kjer je niti največji kovček ne more zapreti oziroma potlačiti. Z barsi dosežemo prevetritev kovčka in ga lažje zapremo. Več ponovitev naredimo, več je prostora in končno...rabimo samo najmanjši kovček!

Kaj pa je bistvo vsega? Da spreminjamo svoj pogled na svet, gledamo širši aspekt nas samih, naše delovanje organizma, zdravje, telesno težo, odnose, denar, službo, stres...ipd. Po barsih se počutite kot po dobri masaži, vaše celo telo je lahkotno in sproščeno, saj ste spustiii iz kovčka stvari, ki jih trenutno ne potrebujete več! In kaj je lahko še boljše kot to? Vaš premik v zavedanju, da obstaja nekaj več in boljše za vas!

 

DELAVNIC BARS ne izvajam več! Izvajam samo terapije Access Bars!

Za lažje razumevanje, si oglejte spodnja dva posnetka:

 Access Bars je del Access Consciousness.

Access Consciousness™, je zbirka orodij, tehnik in telesnih procesov, ki so oblikovane tako, da vam pomagajo spremeniti karkoli kar v vašem življenju ne deluje. Pomaga vam kreirati drugačno resničnost in drugačno življenje. Access Consciousness je nenehno razvijajoče in nenehno spreminjajoče se Vesolje. Ne deluje na podlagi logičnega uma. Če bi vaš logični um lahko ustvaril spremembo in razliko, ki jo želite, potem bi bila že tu! Prva in najbolj razširjena tehnika Accessa je  Access Bars. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj (podatki iz leta 2016).

GALERIJA BARS