Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

BARS DELAVNICA

Pri Mateji sem že bila na Bars terapiji, in učinki le-te, so bili zelo presenetljivi. Brez velikega razmišljanja sem se prijavila na delavnico Access Bars, kjer se naučiš delati na drugih, hkrati pa pri tem odpravljaš tudi lastne vzorce in prepričanja. Na delavnici smo se kot po »naključju« (naključij pa ni, kot vemo) znašle tri tečajnice, ki smo že na začetku počutile, kot bi se že dolgo poznale. Delavnica je bila  zabavna, Mateja pa nas je na zanimiv način naučila  tehnike, ki ti omogoči več zavedanja in hkrati osvobaja polarnosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev. Matejini smoothiji in čokolada,  ter obvezni slani prigrizki, so nas krepko držali pokonci skozi večurno delavnico.
SAŠA Griže

BARSI

Mateja vedno znova in znova nas navdušiš z novim znanjem. Že ko stopiš v tvoj čudovit prostor začutiš posebno energijo. Na bars terapiji sem se sprostila in prepustila, da si z dotiki naredila "delete" . Že takrat sem čutila neko olajšanje-pomiritev in prav tako po terapiji. Premalokrat se zavedamo koliko bremen, problemov nosimo v sebi, ki si jih nismo naredili sami...in jih nosimo v sebi podzavestno... Mateja ostani še naprej to kar si!!:)
PATRICIJA Polzela

BARSI

Bars terapija mi s skrivnostnostjo zbuja radovednost, saj ne vem kaj bom občutila jutri. Prvi dan sem občutila praznino kot nenasičenost, lahkotnost, zatem je prišel dan poln energije, kaj bo naslednji dan še ne vem. Čutim pa, da bo spet nekaj pozitivnega. Skratka blagodejno za dušo in telo! 
ŽANA Braslovče

BARS DELAVNICA

Draga Mateja, Evo se tvoj cudovit in dober cokosrcek Smile Hvala ti. Vse je bilo super na bars delavnici. Kar tako naprej. Od začetka do konca All inclusive. Upam da se kmalu spet vidimo. Objem SNEŽA Kranj

BARS MNENJA

lahko vpišete TUKAJ. Hvala vam!

Mateja, se spomniš kolikokrat sem ti potožila da me nekaj duši in zavira...da se točno zavedam kdo in kaj, vendar nisem vedela kako rešiti zadevo...vse dokler me nisi pritegnila z barsi...še danes se nasmejim, ko se zavem, da si preprosto z dotiki na točke "resetirala" kar me je težilo! In ta občutek na terapiji, kako se teža bremena umika, je neverjetna! Res ti hvala za to kar počneš in da si to kar si.

ANDREJA Griže