Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

KAJ SO BARSI?

  

 Barsi so točke na glavi  in so orodje Access Consciousnessa®, ki ga uporabljamo za hitrejše spremembe v našem življenju. Brez napora brišemo prepričanja in  energijo, ki  je zaklenjena v njih  ter vsajena v našo podzavest.  Aktivacija barsov  vpliva na našo zavest, omogoča nam širše dojemanje sveta.

 

Če naše možgane primerjamo z računalnikom, potem je aktivacija barsov podobna brisanju nekoristnih datotek s trdega diska našega računalnika. Sprožimo računalniški virus zavedanja v naši podzavesti. Tako nam ostaja prazen prostor, prostor za nove datoteke ali po človeško za nove energije, nova znanja, več zavedanja...

Če bi lahko spremenil/a karkoli, kaj bi to bilo?

Da lahko spremenimo karkoli, potrebujemo več zavedanja. Ta realnost deluje v dualnosti, mi pa smo omejena bitja v tej polarnosti, dvojnosti. Izhajamo namreč iz misli, občutkov in čustev. Zato sodimo, delamo zaključke, pogojujemo in omejujemo svoje življenje in življenje drugih. Vse to povzroča, da dramatiziramo, se vznemirjamo in kompliciramo. Orodja Accessa omogočajo zavedanje tega, da kot neskončno bitje prepoznamo sebe in pričnemo generirati življenje onkraj tega, kar mislimo da smo. Za neskončno bitje so ves čas možne vse stvari za katere imamo popolno in svobodno  izbiro. Tako obsodbe, drame, strinjanja, mnenja, misli, občutke, čustva in prepričanja zamenjamo z dopuščanjem, da je vse samo zanimiv pogled, stališče ali mnenje. Ker ne dajemo fiksnih zaključkov, odpremo pot energiji, da lahko pride do nas. Z postavljanjem vprašanj se sprostijo mesta, kjer se omejujemo in fiksiramo svojo izbiro. Drugačnost Accessa je v tem, da smo vedno v vprašanju in nikoli ne trdimo, da smo odgovor ali da imamo odgovor. Vprašanje odpira druga vrata, drugačno možnost.

 
"ZAVEDANJE je sposobnost, da ste prisotni v vsakem trenutku vašega življenja brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega.
Je sposobnost sprejemanja vsega, zavračanja ničesar in kreiranja vsega kar želite v svojem življenju - boljše kot trenutno imate in več kot si lahko predstavljate."  
                                                                        Gary Douglas (ustanovitelj Access Consciousness)