Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

GARRY in DAIN

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa®, je pred več kot dvajsetimi leti, po letih poskušanja, da bi svojemu življenju našel smisel in srečo, prišel do točke, ko njegovo življenje zanj preprosto ni več delovalo. Spoznal je, da mora v življenju biti še kaj več od tega, kar je trenutno živel. Zato je Univerzumu začel postavljati vprašanja.

 

gary

 Kaj lahko sem, kaj lahko naredim, imam, ustvarim, da bosta moje življenje in svet boljša?

Kaj lahko zaznam, vem in sem, kar bo povzročilo, da bo življenje vredno živeti?

Postavljal je vprašanja, bil odprt in sprejemal je, karkoli se je prikazalo. Tako je Gary začel spoznavati in razvijati svoje talente, darove in sposobnosti, kot jasnovidec in medij. S kanaliziranjem in njegovo sposobnostjo zaznavanja energij, s katerimi so se ljudje omejevali, je postajal vedno bolj znan. Spoznal je, da je to, kar lahko ponudi ljudem, veliko izven meja tega, po čemer so ljudje spraševali. Gary je prejemal informacije o tem, kako bi ljudje lahko spremenili vsak aspekt svojega življenja, oni pa so ga spraševali vprašanja npr. S  kakšno barvo naj pobarvajo svojo hišo?

Eno izmed Gary-jevih vprašanj je tudi bilo: Kako želim, da je videti moje življenje?

Gary je nekega dne prejel telefonski klic človeka, ki ga je prosil, če lahko kanalizira sporočila za njegovega maserja – terapevta. Gary se je povabilu odzval in se dogovoril za seanso. Rezultat te seanse je bilo 32 točk na glavi, ki jim sedaj rečemo barsi.

 

Dain Heer je po poklicu kiropraktik. V svoji praksi je spoznaval ogromno tehnik, ki bi naj pomagale človeku, ampak vse so bile le kot trenutno olajšanje. Prišel je do točke, ko je spoznal, da ga to več ne osrečuje, da se počuti prazno znotraj sebe, kljub temu, da je uporabljal mnogo različnih meditativnih tehnik. Bil je na dnu, nezadovoljen s svojim življenjem. Postavil si je datum, čas šestih mesecev, da bi našel rešitev. Odprtost ga je pripeljala do Garry-ja in barsov. Njegovo življenje se je od takrat začelo spreminjati, vsa prepričanja in omejitve so njegovo življenje spremenile v 12 mesecih, prepustil se je zaupanju, brez zaključkov, samo vedenju. Vedel je, da je stopil v prostor, za katerega takrat še ni vedel, da obstaja. 

Nisem guru, ki bi ga mogli slediti. Sem kot vi, sem nekdo, ki ve, da obstaja več.

Trinajst let nazaj sem imel srečo, da sem spoznal Garry-ja, ki je zdaj moj poslovni partner.

Kaj ste pripravljeni storiti, da postanete vi?