Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

REIKI

Reikija prej sploh nisva poznala. V vsakdan nama je prinesel novo energijo in upanje. Brez njega si življenja ne predstavljava več. Vsekakor ga priporočava vsakomur, tudi ljudem, ki še nimajo izkušenj s pretoki energij! Mateja je zelo prijazna in njen prostor, kjer izvaja razne energijske tretmaje, je božanski ! 
ROBERT IN MARIJA
Že od nekdaj rada delam z ljudmi, ki ljubijo svoj poklic. Zaljubim pa se v ljudi, ki delajo s Srcem in za ljudi nesebično. Ena takih, je zagotovo Mateja. Vseeno je, ali pridete k njej na Shiatsu masažo, na Bars terapijo, Reiki, na sladko delavnico presne čokolade ali pa le na čaj in druženje v njen "najbolj fensi ambijent na vasi", Mateja vas bo sprejela radostno in z odprtim Srcem in za vas poskrbela v celoti. Ob tebi draga, je vedno več kot le prijetno. Vsako srečanje je doživetje in spoznavanje globin svoje resnične narave!
MANJA 

REIKI in jaz

Za reiki sem prvič slišala od prijateljice in priznam, nisem verjela v energije, zdelo se mi je, da sem sama preveč realna in zablokirana, da bi energije name sploh lahko delovale. Ampak glej ga čuda, reiki deluje tudi na takšne »kljukce« kot sem jaz.  Ko zaupaš in verjameš, da se bo vse postavilo na svoje mesto, se to resnično tudi zgodi. Mene to zavedanje dela močnejšo, pogumnejšo, bolj sproščeno…zbudila se je Trnuljčica, ki je dolgo spala in sanjala. Ne obremenjujem se več z mnenji in razmišljanjem drugih, ker sedaj čutim sebe in vem kdo sem jaz. Z reikijem spoznavam samo sebe, odkrivam svojo notranjo moč in se veselim, ko počasi puščam za sabo strahove, ki so se včasih zdeli neobvladljivi in tako zelo strašljivi. Hvala Mateja za vsa vedenja, ki si mi jih dala, ker mene kažejo v luči, kakršna jaz v resnici sem.  
KLAVDIJA (december 2015)

KUNDALINI REIKI

"Če strnem doživljanje v dve besedi....čista erotika! Začetek je bil nežen kot, da te nekdo boža, potem je prihajalo valovanje po celem telesu, roke mi je obračalo navzgor in ven, trzalo, pritiskalo....znotraj telesa se je vse stopnjevalo kot pritisk v vseh organih, predvsem v ženskih, vranica, glava...valovanje, raznorazne oblike svetlobe kot ples pred očmi, na trenutke me čisto odnese ne vem kam, ampak mi je tak fajn, da želim, da kar traja....boža me po licu, po kotičkih ust, mi vleče ustnice v nasmeh in me spravlja v ekstazo s samo sabo. Tudi v rokah ves čas kroženje energije in to pretakanje znotraj sebe. Samo delovanje sem čutila več kot dve uri, imela zelo izrazite sanje, se zjutraj zbudila in še kar se je dogajalo. Na začetku nisem imela posebnih pričakovanj, Reiki pač, kot sem ga že vajena. Ampak tole me je pa presenetilo. Res čista ekstaza.... Ja, da še dodam, delovanje in doživljanje je drugačno kot Usui ali Imara Reiki."
PETRA Rogatec
»Mateja je eno veliko sonce in še večje srce! Pri njej sem naredila vse tri stopnje Reikija, preizkusila Bars terapijo, Prano terapijo in Shiatsu, in da ne pozabim udeležila sem se tudi delavnice za čokolado. Komaj čakam da se udeležim Bars delavnice in preizkusim še njeno refleksno masažo stopal. Mateja ni samo terapevtka v pravem pomenu besede, ampak je tudi neverjetno topla, nežna in dajajoča ženska, ki ima sposobnost pobožati naše duše na vseh nivojih bivanja. Ob tem pa je še sama tako zelo vesela, da se vsak naleze te dobre energije, ki jo žari. Vsekakor vam priporočam, da greste na kakšno od terapij, ki jih izvaja, ali pa se poglobite v eno izmed delavnic. Ne bo vam žal in prepričana sem, da bo vaše življenje zaradi tega bogatejše!« 
NINA Polzela

SPROSTITVENA MASAŽA

V čudovitem in toplem zavetju prostora, kjer sem doživela Matejino shiatsu masažo se je moje telo čisto sprostilo.  Energija je na novo zažarela in zablestela. Od glave do pet čisto nov svet:) Prav vsakemu priporočam in iz srca privoščim to doživetje! 
ALENKA Ljubljana

ENERGETSKA POMOČ

Igram golf in skoraj vsak drug dan prehodim več kot 12 km po igrišču. Zelo dolgo sem imel vroče in pekoče noge. Sem mislil, da je to čist normalno. Ko se je mami naučila prane, je že z eno terapijo ohladila noge. Potem sva delala še dvakrat in do zdaj nimam sploh več vročičnih nog oz.podplatov. Pa je že pol leta mimo. 
URH

BARS DELAVNICA

Pri Mateji sem že bila na Bars terapiji, in učinki le-te, so bili zelo presenetljivi. Brez velikega razmišljanja sem se prijavila na delavnico Access Bars, kjer se naučiš delati na drugih, hkrati pa pri tem odpravljaš tudi lastne vzorce in prepričanja. Na delavnici smo se kot po »naključju« (naključij pa ni, kot vemo) znašle tri tečajnice, ki smo že na začetku počutile, kot bi se že dolgo poznale. Delavnica je bila  zabavna, Mateja pa nas je na zanimiv način naučila  tehnike, ki ti omogoči več zavedanja in hkrati osvobaja polarnosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev. Matejini smoothiji in čokolada,  ter obvezni slani prigrizki, so nas krepko držali pokonci skozi večurno delavnico.
SAŠA Griže

REIKI

Pri Mateji sem opravila vse tri stopnje reikija, vsaka zase pa je bila čudovito druženje in potovanje skozi znanje o čakrah in univerzalni življenjski energiji. Mateja nam je srčno in predano predala znanje in nas razvajala z njeno presno čokolado, da smo se počutile zelo domače in sproščeno. Reiki je neprecenljivo orodje in zanimivo, po vsaki delavnici  so se ponudile številne priložnosti za preizkus njegove moči – pri zdravju mojih družinskih članov in pri  vsakdanjih življenjskih situacijah.
SAŠA Griže

BARSI

Mateja vedno znova in znova nas navdušiš z novim znanjem. Že ko stopiš v tvoj čudovit prostor začutiš posebno energijo. Na bars terapiji sem se sprostila in prepustila, da si z dotiki naredila "delete" . Že takrat sem čutila neko olajšanje-pomiritev in prav tako po terapiji. Premalokrat se zavedamo koliko bremen, problemov nosimo v sebi, ki si jih nismo naredili sami...in jih nosimo v sebi podzavestno... Mateja ostani še naprej to kar si!!:)
PATRICIJA Polzela

IMARA REIKI

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Incijacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po incijaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.
Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki. Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!
LiILJANA Velenje

ENERGETSKA POMOČ

"Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni..na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranaterapija pri Mateji  blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega. Hvala Mateja" KLARA Ljubljana

SODELOVANJE

Z Matejo sva skupaj večkrat delala prano terapije in vedno znova sem bil presenečen s kako zavzetostjo, predanostjo in srčnostjo je pristopala do ljudi. Energiji, ki teče skozi njene roke vedno doda posebno noto, zaradi katere so terapije pri njej nekaj posebnega in bi jih priporočal vsakomur. 
FRANCI Rogaška Slatina

IMARA REIKI

Vaooo....obožujem te dotike. Nežni začetek in konec, celo položilo me je nazaj....val ljubezni vsake celice telesa, lahkotno lebdenje nekje, kjer enostavno veš da ti je znano, da všs kje si....tvoj dom!! Čakaš, da se spomneš kaj je tisto, ki te objema, nosi, nežno obrača glavo....vse skozi so me obdajale misli delfinov...vmes me je nežno odneslo in neslo v neskončnost in brezmejno lahkotnost...vleklo ustne kotičke gor in pričaralo solze sreče, ki jih zeliš neskončno mnogo...in jaz temu rečem dotik sreče, ki si jo zasluzi vsak izmed nas...HVALA Vam!!! Rada Vas imam.
MAJA Celje

BARSI

Bars terapija mi s skrivnostnostjo zbuja radovednost, saj ne vem kaj bom občutila jutri. Prvi dan sem občutila praznino kot nenasičenost, lahkotnost, zatem je prišel dan poln energije, kaj bo naslednji dan še ne vem. Čutim pa, da bo spet nekaj pozitivnega. Skratka blagodejno za dušo in telo! 
ŽANA Braslovče

SPROSTITVENA MASAŽA

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže. Hvala za nežen in prijeten dotik.
ANDREJA Griže

ENERGETSKA POMOČ

Ko me je zagrabilo v križu-išias tako močno, da nisem mogla hoditi, mi je hči uredila terapijo na daljavo. Sprva sem bila kar skeptična, če bo to kaj delovalo. Že po prvi je bilo precej bolje. Skupaj sem imela štiri terapije zaporedoma in bolečine ni več. Tudi tablet ni bilo potrebno jemati. Zanimiva izkušnja na daljavo. Zdaj resnično verjamem, da nekaj res deluje. Hvala.
DRAGICA Rogatec

ENERGETSKA POMOČ

Teden dni trpljenja zaradi hudih bolečin v križu, ko res ne moreš nič več...že po eni sami terapiji prane bolečine ni bilo več. Takoj sem naredila nekaj počepov, ker nisem mogla verjet...še sama sebi. Izginile so tudi bolečine v peti, ki sem jo imela vsaj dve leti zaradi trna in jih večkratna fizioterapija ni odpravila. Prana je bila zelo prijetna, saj sem  kot prerojena brez bolečin vstala iz mize.
ŽANA Braslovče

DAO VADBA

V Dotiku sreče izvajamo Daoistično vadbo za ženske, ki zahteva umirjenost in podporo subtilnim energijam, ki se sprožajo ob negovanju čudovite esence ženske. Vadba tukaj je res nekaj posebnega, saj prostor nudi potrebno intimo in prijetno toplino, Mateja pa vselej poskrbi za lepo energijo in prijetne naravne dišave. Tudi v deževnih dnevih je aprila še zmeraj pasalo zakuriti kamin, da so naša telesca ostajala prijetno topla in sproščena. Matejin skrben ogenj srca pa nam ženskam daje prav posebno toplino, tisto, ki je ne more nadomestiti prav noben kamin. Hvala ti draga prijateljica, edinstvena sta, ti in tvoj krasen prostor!!!  
MANJA, društvo ŽAD

KUNDALINI REIKI

Kundalini, kundalini, kundalini...nežni in fini gibi. Najprej površinski scan telesa od glave do pet. Dotiki med vsemi telesnimi segmenti, da ti dajo vedet da SI in umirijo misli. Ko res samo si, je že v globini...pod gladino tvojega oklepa in brez ometa. Prižiga vijolični plamen, telo zagori in kot listje nežno valovi po svoji poti (ta filing je bil res lep). Nato iz ozadja pikapolonica prikaže se mi, tam nekje daleč...nato iz oči v oči. Pogledi so bili res pristni....mravljinci so polzeli po rokah vseskozi, podplati neznosno vroči...na koncu čist gorijo. Odneslo me je, a teža rok in celega telesa je prevladovala in ni in ni me odgnalo. Še bodi tu, začuti se...so bile moje misli. Spala sem pa zelo trdno in dobro. Krepčilno.
MAJA Celje

ČOKOLADA

Delavnico presne čokolade, je Mateja spremenila v zabaven, topel in smeha poln ženski večer druženja in sladkanja brez slabe vesti, v objemu njenega energetsko prijaznega prostora, iz katerega smo se kar s težavo razšle. Hkrati pa smo se naučile delati naaaaajbolj okusno in zdravo čokolado. 

SAŠA

SPROSTITVENA MASAŽA

Igram golf vsak dan. Dostkrat sem res zmatran do konca! Še največ problemov mam s hrbtom zaradi tipičnih gibov pri golfu. Mamicina masaža hrbta mi dost pomaga, da se mišice sprostijo, da drug dan grem lahk zopet na trening. Sem vesel, da jo mam kar doma.
URH

BARS DELAVNICA

Draga Mateja, Evo se tvoj cudovit in dober cokosrcek Smile Hvala ti. Vse je bilo super na bars delavnici. Kar tako naprej. Od začetka do konca All inclusive. Upam da se kmalu spet vidimo. Objem SNEŽA Kranj

SPROSTITVENA MASAŽA

Tvoja masaža je res božanska. Počutje med masažo in po njej je čudovito. Prostor je napolnjen s pozitivno energijo, domač in prijeten. Tu se te dotakne sreča v pravem pomenu besede. Hvala za tako prijetno izkušnjo.
VALERIJA Žalec

REIKI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet.”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromsov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan. Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.  
IRENA Ljubljana

REIKI in končno tudi JAZ

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt  v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!
MAJA Žalec   (september 15)

Ni prispevkov v tej kategoriji. Če je prikazana podkategorija na tej strani, lahko vsebuje prispevke.