Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

SPROSTITVENA MASAŽA

V čudovitem in toplem zavetju prostora, kjer sem doživela Matejino shiatsu masažo se je moje telo čisto sprostilo.  Energija je na novo zažarela in zablestela. Od glave do pet čisto nov svet:) Prav vsakemu priporočam in iz srca privoščim to doživetje! 
ALENKA Ljubljana

SPROSTITVENA MASAŽA

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže. Hvala za nežen in prijeten dotik.
ANDREJA Griže

SPROSTITVENA MASAŽA

Igram golf vsak dan. Dostkrat sem res zmatran do konca! Še največ problemov mam s hrbtom zaradi tipičnih gibov pri golfu. Mamicina masaža hrbta mi dost pomaga, da se mišice sprostijo, da drug dan grem lahk zopet na trening. Sem vesel, da jo mam kar doma.
URH

SPROSTITVENA MASAŽA

Tvoja masaža je res božanska. Počutje med masažo in po njej je čudovito. Prostor je napolnjen s pozitivno energijo, domač in prijeten. Tu se te dotakne sreča v pravem pomenu besede. Hvala za tako prijetno izkušnjo.
VALERIJA Žalec

MNENJA O MASAŽI

lahko vpišete TUKAJ. Hvala vam!

Masaža je resnično neverjetna in sproščujoča. Po njej se počutiš kot da si malo zadet in odsoten. Težko verjameš kaj vse se zgodi v tvojem telesu. Resnično priporočam.
NEVENKA