Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

Čudežna SINERGIJA DOTIKA

      

Refleksoterapija stopal in obraza, kjer se HKRATI posvečamo conam na stopalu in obrazu. Nepozabna izkušnja, ki si jo je vredno privoščiti zase. 

SINERGIJA DOTIKA je tudi odlično darilo za kakšno posebno priložnost!

 

Ko se porodi ideja, kako bi lahko z združenimi močmi dosegli hitrejši in boljši učinek,

hkrati  pa "nežno cartljali vašo glavo in stopala", je ideja zrela za nekaj novega.

Nastala je združitev dveh energij, 2 src in 4 rok v obliki  SINERGIJE DOTIKA. 

       Masaža je edinstvena, posebna, čutna, globoka, po svoje posebnost...NEPRECENLJIVO!

                                                                               Lahko jo tudi podarite v posebni unikatni škatlici. Vse je ročno delo!                             

POKUKAJ v blog na PRISPEVEK o tej posebni masaži!

 

Sinergija Dotika - masaža dveh src je dejansko masaža, ki se te dotakne v globino sebstva... Masažo sem dobila za darilo od zelo dobre prijateljice, zato so bila pričakovanja njenih vtisov še posebej visoka. In presenetilo me je, da je bila masaža še veliko več od pričakovanega. Hkratna masaža obraza in stopal je resnično nekaj edinstvenega. V prelepem ambientu Dotika Sreče te dve posebni ženski s svojimi nežnimi rokami in čistim srcem odpeljeta v nove dimenzije. Moja izkušnja je bila, da se je um najprej ukvarjal z nadzorom nad dogajanjem. Ko se je "utrudil" in se prepustil, takrat se je popolnoma sprostilo tudi telo. Lahko bi rekla, da me je "odneslo" v nekakšen brezčasen prostor, kjer te objame občutek lahkotnosti, topline in ljubezni...
Čudoviti občutki so trajali še nekaj časa po masaži.
Hvala Mateja in Saša. Zelo priporočam....                                                                                      Damjana
 
 
Ko sem za rojstni dan dobila bon za masažo Sinergije dotika, sem se z veliko radovednostjo odpravila v Dotik sreče. Nisem dvomila v Matejo in Sašo, saj vem kako srčno, predano in s pozornostjo delata tudi sicer. In bilo je božansko! Nežna in subtilna energija je ves čas tekla med njima in tudi skozi moje celotno telo; četudi sta se dotikali le obraza in stopal. Počutila sem se prerojeno in sprejeto, moje telo pa se je v uri in pol napolnilo z nežnostjo in sprejemanjem, ki ga še posebej ženske tako zelo potrebujemo v svojem vsakdanu. Hvala vama iz srca!
                                                                                                                                                       Manja
 
Kombinacija vajine masaže aktivira vajino povezanost, tudi na subtilni ravni, kjer se ritem, globina masiranja stopnjuje v zadovoljstvo stranke. Odpotuješ v nov nivo lastne resničnosti, kjer si prisotna, a hkrati drugje. Predhodna detoksikacija omehča stopala, sprosti telo. Obrazna in hkrati nožna masaža usmeri pozornost v ravnovesje na psihofizični dinamiki. Mir, spokojnost in spočitost se čutijo se dolgo v dan.
                                                                                                                                                      Lidija

         

1. REFLEKSOTERAPIJA OBRAZA

Sorensen sistem TM združuje spoznanja o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja in s tem deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, duševnem in psihološkem nivoju. Je preplet spoznanj sodobne nevrološke znanosti, kitajske tradicionalne medicine ter znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah.

Je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija. Deluje kot naravni lifting; omehčajo se linije obraza in izboljša se ten kože. Z masažo refleksnih con in akupunkturnih točk na obrazu se izboljša krvni obtok, stimulira živčevje in meridiane/energijske poti po celem telesu, kar ugodno vpliva na zdravje. 

Obrazna refleksoterapija občutno izboljša počutje in omili posledice stresa, težav v menopavzi, predmenstrualnega sindroma, vseh hormonskih motenj, migren, bolečin, alergij, težav s sinusi, parezo obraznih mišic, zaprtje, nespečnost in depresije. Omili tudi simptome in vzroke obolenj kot so multipla skleroza, Parkinsonova bolezen.

Obrazna refleksoterapija daje spodbudne rezultate tudi pri učnih in vedenjskih težavah otrok in mladostnikov.

certificirana obrazna refleksoterapevtka po metodi Lone Sorensen, Saša Krušnik

 

2. REFLEKSOTERAPIJA STOPAL

pa je podrobno predstavljena že v prejšnjih prispevkih. Več o njej preberite tukaj!

 

3. IDEJA ali NASVET

* Zakaj Masaža in Detox stopal (kopel pred masažo) skupaj resnično ustvarita simfonijo Dotika!  PREBERI!

Ker je masaža odlično darilo tudi kot presenečenje za nekoga, ki vam je blizu, morda ideja, da presenečenje ponudite tudi kot resnično presenečenje brez darilnega bona! (za termin se že predhodno dogovorimo vnaprej, ker morava biti obe na voljo)

In še ena ideja...masažo lahko ponudite tudi v dvoje. V tem primeru na enem izvajava masažo stopal in na drugem masažo obraza in nato zamenjava. Delo poteka v miru in glasbi, časovno skupaj 140 minut na posamezniku.

 

  REFLEKSOTERAPIJA GLAVE IN STOPAL hkrati  skupaj traja 75 minut;  75 eur

   * obe sva certificirani refleksoterapevtki

       

     CUKRČKI, ki jih lahko dodate vašemu razvajanju: 

    * detox stopal (razstrupljanje) - 30 minut:    20 eur

    * uravnavanje meridianov z zvoki glasbenih vilic za čakre: 20 eur