Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

MASAŽA STOPAL

reflexstopala2

Terapija se prične z razstrupljanjem telesa v vodni kopeli preko stopal in se nadaljuje z reflekso consko masažo stopal.

S kombinacijo obojega dosežemo globok učinek regeneracije telesa. 

 

 

 

 

1. AQUA DETOX stopal (30 min.)

aquadetox

Terapija se prične najprej z razstrupljanjem telesa v vodni kopeli preko stopal. Postopek je zelo učinkovit, saj ima stopalo preko 2000 znojnic skozi katere izločamo toksine. Ionizirana voda (dodana sol) začne stimulirati celice, da ponovno vzpostavijo električno ravnovesje in tako lažje sprejemajo hranila in oddajajo odpadne snovi, ki so se nakopičile v telesu. Zdrave celice imajo negativen potencial med 70-90 mV, poškodovane celice pa  samo med 10-20mV, kar povzroči slabo absorbcijo hranil in izpust toksinov. Na koncu polurne terapije z aqua detox aparatom se voda v kopeli močno obarva v temno barvo ( pri vsakem človeku je obarvana drugače glede na količino toksinov v telesu ). 

V času detox kopeli (30 min.) se posvetim še posameznikovim refleksnim conam na rokah ali glavi! Telesu pa privoščimo kozarec energizirane vode z alojo s čistilnim učinkom ali pa z zeliščnim čajem!

2. REFLEKSO CONSKA MASAŽA (60 min.)

Stopala nahranimo z losionom z dodanim eteričnim oljem in ga vtiramo s pomočjo sprostilne tehnike. S tem prekrvavimo stopala in jih pripravimo na masažo. Glavna tehnika reflekso conske masaže je palični hod, ki jo poljubno kombiniram z drugimi tehnikami (gnetenje, ožemanje, raztezanje, kroženje...).  Zaznavamo spremembe na stopalih kot kristalčke, zatrdline, otekline, ki so pokazatelj, da energija v pripadajočem telesnem delu ali organskem sistemu zastaja. S pritiskom na te točke se sproži odziv v ustreznih telesnih delih in znova vzpostavlja enakomeren pretok energije. Pritisk  na določene refleksne cone se lahko čuti tudi kot bolečina, ki je le pokazatelj neuravnoteženega delovanja tega predela. Z uravnalnim pritiskom na teh točkah sprožimo sprostitev in bolečina ob pritisku postopno poneha.

Masaža spodbudi samo zdravilne sposobnosti organizma. Telo se prične zdraviti samo ter se ponovno vrača v ravnotežno stanje. 

Refleksoterapevt je v tem procesu le posrednik. Dokazane učinke si preberite v zavihku "Učinki".

CENA ZA AQUA DETOX: (35 minut)  20 EUR

CENA ZA REFLEKSO CONSKO MASAŽO STOPAL: (60-70 minut)  40 EUR

Če privoščite svojim stopalom oboje, je cena za komplet 55 EUR