Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

REIKI ZA OTROKE

Kako otroci doživljajo reiki? Po otroško seveda, vse jim je domače, poznano! A vendarle rabijo potrditev in našo podporo.

Mi se na delavnici  igramo po otroško s kristali, rožami, gledamo auro, raziskujemo čakre, reikiramo hrano in vodo, ustvarjamo na skodelice ali platno.

Kaj točno počnemo pa poglejte v  kratkem predstavitvenem FILMU...

 

 

 

OTROŠKO DELAVNICO ZA REIKI sem letos ponovno začela izvajati na željo nekaterih mamic, da želijo idejo Reikija živeti skupaj s svojimi otroci. Interesantno je tudi to, da jih otroci sami doma "cukajo", da bi radi to znali. Gre za preprosto tehniko, ki je primerna za vse starosti otrok, nekje od 6 leta dalje, ko je dojemanje malih možgančkov boljše in vedo kaj počnejo.

Delavnica je precej krajša od odraslih, traja 3 ure, odvisno od starosti otrok. Kadar gre za manjšega otroka, ste seveda lahko prisotni in nas opazujete, kaj počnemo! Skupina je majhna, nekje 3 do 4 otroci!

Izkušenj je dovolj, da verjamem in zaupam, da je tako čisto prav. Dosti mamic celo komentira, da je Reiki potreben kot izbirni predmet v šoli, kjer bi otroke učili kako se umiri in s tem meditira seveda!

Mogoče ti naši novodobni otroci spremenijo tudi ta program Embarassed

Več podrobnosti in opis otroškega reikija sem zbrala skupaj na temle linku!

 

V mesecu aprilu 2021 bomo spet odprli reiki igro za otroke

 

                                ZBIRAM PRIJAVE                    

                                          

Če menite, da bi bilo to zanimivo vašemu otroku, ga prosim prijavite, da lažje uskladimo termin in tudi uro!

DELAVNICA je ponavadi ali petek popoldan ali pa čez vikend. Traja 3 ure.

Datum je predviden, je pa vedno možnost, da se uskladimo z prijavljenimi za drug ustreznejši dan in uro!

 

PRISPEVEK je 50 eur /vključuje pa skripto, kristalčke, rožo, material za delo  in ustvarjeni izdelek, ki je vsakič kaj drugega...

Po končanem srečanju vam na meil pošljem kratek filmček o našem druženju! Četudi niste prisotni, boste videli kako se imamo fletno!

 

 Vabljeni na branje vtisov naših malih reikistov! 

*Slike na posnetku so objavljene z dovoljenjem staršev in otrok, posnetek je zaseben!

MNENJA STARŠEV IN OTROKSTARŠI IN OTROCI...vaše izkušnje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zelo zanimivo in predvsem zelo pozitivno doživetje za našo čebelco in posledično tudi za mene, saj me je njen odziv totalno presenetil!
Veeeedno se pritožuje, če je treba med neznane ljudi, ker se težko vklopi v družbo. Ta delavnica je bila pa očitno tolk pozitivna izkušnja, da že sprašuje, kdaj bo spet lahko šla k Mateji...

Danes je pa tolk vesela in dobre volje... skor malo čudno -nič se ne rabimo kregat, če je treba kaj naredit.

Moram pa pohvalit prostor, v katerem izvajate delavnice. Človek se pri vas tako domače in dobro počuti, da smo mame z otroci vred na koncu kr malo "zagreznile" pri vas!

Hvala za tole izkušnjo, midve še definitivno prideva k vam.

                                                                                                                                                                                              Marinka in Sara

Bilo je zelo zanimivo. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo spoznavali kaj reiki je in kako ga uporabljati na živalih, rastlinah in ljudeh. Zelo pa so se mi dopadle tudi ustvarjalne delavnice z risanjem reiki simbolov na skodlice in kristale. Ko smo izvajali reiki na različnih stvareh sem čutila zelo močne mravljince in toploto v rokah. Bilo je neverjetno kako se lahko energija čuti. Komaj čakam naslednje delavnice z reikijem.

                                                                                                                                                                                              Alja

Mateja, na kratko ti opišem današnji dan Lucije.

Takoj, ko se je zbudila, je šla gledat skripto...vpraša me, če lahko riba čuti energijo skozi akvarij. Povem ji, da se ne rabi dotikati stvari in da lahko ribi pošlje energijo preko stekla...seveda to takoj naredi....sledi naš pes...nato roža, ki jo je dobila...in ko sva bili na vrtu jo vidim kako dela reiki nad jagodami, češ da so tako male in uboge...seveda sem sledila še jaz (moram povedati, da sem jo čutila), sama mi reče, da jo je prej zeblo v roke, zdaj pa ima tople roke.. cel dan me je kr naprej spraševala npr. če pride energija iz vesolja in gre skozi njeno telo...skrbelo jo je, kaj če jo pride preveč...zvečer mi pove, da je delala reiki tudi kamenčku, da ga okrepi...skratka cel dan se je dogajalo...

                                                                                                                                                                                             mami in Lucija

Zala je prišla domov čist navdušena. Kar skakala je in govorila, da je polna energije. Pokazala je ritual na skodelici kakava. res je imela okrog roke polje energije, se je prav videlo in tudi toplota se je čutila. Ful dobr!

Ko smo nehali ustvarjati smo se igrali z glasbili. Blo je super!

                                                                                                                                                                                               Zala

 Javljam se sicer malce z zamudo, a prej ni šlo. Bom poskušala strniti misli Maja in Mine po delavnici reikija.

Zakaj sem se sploh odločila, da ju pripeljem na reiki? Ker imam tudi sama opravljene vse tri stopnje usui reikija, sem doma večkrat delala terapije svojima otrokoma Maju in Svitu. Videla sem, da jima je to zelo zanimivo in tudi sama sta polagala rokice name in mi delala reiki. Sploh Maj me veliko sprašuje o vseh teh stvareh, s katerimi se ukvarjam in zato se mi je zdelo smiselno, da bi šel na otroški tečaj. da bi si lahko sam pomagal, kadar bi začutil, da potrebuje pomoč, npr. v šoli, preden zaspi, ko ga kaj boli...Ko sem ga vprašala ali bi šel na tečaj reikija, je bil takoj za to. Mina tudi. Oči so bile velike od pričakovanja.

Po delvnici je Maj rekel, da mu je bilo zelo zabavno in da je spoznal veliko novega in da si sedaj lahko dela reiki sam, kadar ga srbijo oči od alergije, da lažje zaspi, da je v šoli bolj zbran. Najbolj se mu je vtisnilo v spomin, da ste delali reiki rožam. O tebi je povedal, da si bila zelo prijazna in da se mu zdi, da se rada družiš z otroci. Všeč mu je bilo tudi, da vas ni bilo preveč, da je bila majhna skupina. Rekel je, da sedaj lahko tudi sam dela reiki mamici, če se slabo počuti. Čutil je reiki energijo, ki je bila prijetna.

Mina je rekla, da je bilo fajn, zanimivo, poučno. Najbolj ji je bilo všeč, ko so vsi trije delali reiki na meni. Sedaj doma vsak večer dela reiki, da lažje zaspi, da se bolje počuti, kadar je prehlajena. O tebi je povedala, da si bila zelo prijazna, prostor zelo prijeten in da bi še prišla k tebi in igrala na glasbila.

Jaz pa sem bila najbolj srečna, kosem videla oba otroka srečna, s kakšnim srcem in predanostjo so delali reiki, kako sta vpijala inoformacije in celotno vzdušje in kako zanimiva so se jima zdela glasbila, ki jih imaš, da sploh nista hotela domov.

Bil je res zanimiv popoldan in koristno porabljen čas brez tablic in telefonov...

Toliko o naših vtisih. In filmček je čudovit. Želim ti še veliko reiki otroških delavnic.

                                                                                                                                                                                       mami Brina, Maj in Mina

 Ojla Mateja. luštno!

Lara pravi- pišem dobesedno. Bilo je  redu. Všeč mi je bilo, ker je bil prisoten kužek in druga ustvarjanja...še pridem.

                                                                                                                                                                                                Lara

 Maksovo sporočilo za reiki;

Meni je bilo všeč. Čutil sem veliko toplote. Lepo mi je bilo, da sem bil s prijateljicami. Najbolj mi je bilo zabavno, ko smo delali skodelice in risali simbole. 

                                                                                                                                                                                               Maks

 

Preden sem prišla na srečanje sploh nisem vedela kaj je to reiki. Besedo reiki ste nam lepo razložili, nam pokazali simbol ter razložili kako se reiki  uporablja.

Reiki se mi je zdel zelo zanimiv. imela sem se dobro in se zabavala tudi. Všeč mi je bilo, da smo reiki sprobali na različnih stvareh.

lp                                                                                                                                                                                           Gaja