Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

KUNDALINI REIKI

kundalinireiki1

Kundalini reiki energija se imenuje tudi Kundalini ogenj. Odpira nam zdraviteljske kanale in čakre tako, da dobimo dostop do energije mame Zemlje. Kar pomeni, da se energija poveže ne samo do srčne čakre, ampak do korenske.

To pa je tudi največja razlika od ostalih vrst reikijev. K nam na zemeljsko ravnino ga je pripeljal Ole Gabrielsen, mojster meditacije. Korenska čakra, ki je energijski center na mestu trtice, deluje kot vstopno mesto za Kundalini energijo. Le ta potem prehaja skozi vse čakre in navzven skozi kronsko čakro. Imeti odprt Kundalini pomeni, da sčasoma dosežemo popolno očiščenje čaker, delov telesa in energijskih kanalov. Energija enako kot Usui reiki, poteka skozi dlani in se vklopi z namero brez uporabe simbolov. Njegova uporaba je vsestranska, zase, za druge, rastline, živali, vodo, delo na daljavo, čiščenje prostorov.

Sama terapija je zelo kratka, do 10 min. Pretok energije pa močno presega stopnjo pretoka po Usui reikiju. Kundalini ne uporablja več simbolov, zgolj mantro. Iniciiacija lahko poteka tudi na daljavo in traja približno 25 minut.

Kundalini reiki ima tri stopnje in možnost še dodatnih ojačitev - 6 boosterjev. Vsak od teh boosterjev še dodatno ojača kanal pretoka za 100%. Z odprtjem Kundalinija lahko drastično pospešite svoj osebni razvoj! Pogoj za prejetje je končano Usui mojstrstvo (3.stopnja).

∞ Za lažjo predstavo o intenziteti in pretoku reikija glede na vrsto in stopnjo reikija, si lahko ogledate v tej tabeli (KLIK) 

 

                                                       Energetski sistem pred iniciacijo v 1. stopnjo 

 Kundalini reiki 1. stopnja 

odpre kanale za pretok energije in  dovoli kanaliziranje Reiki energije. Kronska, srčna čakra in čakre na dlaneh se odprejo in okrepijo. Izrazit pretok energije med dlanmi, srcem in kronsko čakro. Naučite se postopke zdravljenja in zdravljenje na daljavo. Kundalini Reiki 1 je enakovreden Usui uglasitvi vseh treh stopenj  (1,2,3) skupaj. Ta stopnja je namenjena samo zdravljenju in postopnem delu z drugimi.

 

 

 

Kundalini reiki 2. stopnja

prižge Kundalini ogenj, odpre se glavni energijski kanal, ki doseže najmanj čakro solarnega pleksusa. Hkrati je priprava na celoten Kundalini dvig tretje stopnje, ki gre vse do korenske čakre. Na tej stopnji prejmemo posebno meditacijo, s katero prečistimo in uravnamo čakre v zelo kratkem času (5 min.). Ta stopnja s sabo prinaša znanje za čiščenje prostorov oz. hiše, zdravljenje karmičnih vezi in zdravljenje situacij oz. lastnosti (jeza, ljubosumje, strah...)

 

 

Kundalini reiki 3. stopnja 

pa okrepi ogenj in preseže kronsko čakro. Odvije se popolni Kundalini dvig energije čisto od spodaj - od korenske čakre. Odprejo se grlena čakra, čakra solarnega pleksusa, hara čakra in korenska čakra.Ta stopnja s seboj prinaša tudi različne podvrste kot: diamantni reiki, kristalni reiki, DNK reiki, reiki porodne traume, reiki preteklega življenja, lokacijski reiki… Ta stopnja je mojstrska, kar pomeni, da lahko iniiciramo tudi druge.

Predstavitev Kundalini reikija in iniciacija traja cca. 3 ure, sama iniciacija traja 25 minut, dela pa se lahko tudi na daljavo! Premor iz ene stopnje na drugo mora trajati najmanj deset dni!

 

 Več o Kundalini Reikiju lahko preberete tudi v blog prispevku TULE!

 

                          DELAVNICA KUNDALINI REIKI   1.stopnja:   nova skupina; sreda 11.10. ob 16.00

                          DELAVNICA KUNDALINI REIKI   2.stopnja:   

                          DELAVNICA KUNDALINI REIKI   3.stopnja:   

 

Nova skupina prične spet v oktobru 2023!

Individualno je možno kadarkoli ne glede na skupino. 

Če pa vam manjka posamezna stopnja, se lahko dogovorimo za termin po vaši želji ali pa se vključite v skupino.

 

ENERGIJSKA IZMENJAVA:       1.stopnja     99,00 eur

                                                   2.stopnja    111,00 eur

                                                   3.stopnja    122,00 eur

Na delavnici dobite literaturo, prigrizek in dobro voljo. Vsak prejme poseben talisman v kristalu. Kaj bi to bilo posebnega, pa skrivnost!

V praksi je, da vse vrste Reikijev prakticiramo tudi v skupini na daljavo. Ker je delo vedno v majhni skupini, imamo to možnost, da si izmenjujemo doživljanja in mnenja ter smo si medsebojna podpora, ko jo kdo potrebuje! In to nam precej dobro uspeva!

Ker sem želela Reiki tudi malo popestriti-drugače seveda, sem 1.stopnji dodala več informacij o tem kaj je Kundalini joga, kdo je jogi Bhajan, eteričnimi olji in še čem.... Na 2.stopnji pa imamo več časa in bomo popestrili naš Kundalini z meditacijo Merkaba (Hatmara) avtorice Naomi Feinberg ali pa si privoščili meditcijo s šamanskim bobnom. 3. stopnja pa je dovolj obsežna s praktičnimi primeri.

Opis in potek meditacije Merkaba na blogu.... link do meditacije 

 

KAKO STE VI DOŽIVLJALI KUNDALINI...

"Če strnem doživljanje v dve besedi....čista erotika! Začetek je bil nežen kot, da te nekdo boža, potem je prihajalo valovanje po celem telesu, roke mi je obračalo navzgor in ven, trzalo, pritiskalo....znotraj telesa se je vse stopnjevalo kot pritisk v vseh organih, predvsem v ženskih, vranica, glava...valovanje, raznorazne oblike svetlobe kot ples pred očmi, na trenutke me čisto odnese ne vem kam, ampak mi je tak fajn, da želim, da kar traja....boža me po licu, po kotičkih ust, mi vleče ustnice v nasmeh in me spravlja v ekstazo s samo sabo. Tudi v rokah ves čas kroženje energije in to pretakanje znotraj sebe. Samo delovanje sem čutila več kot dve uri, imela zelo izrazite sanje, se zjutraj zbudila in še kar se je dogajalo. Na začetku nisem imela posebnih pričakovanj, Reiki pač, kot sem ga že vajena. Ampak tole me je pa presenetilo. Res čista ekstaza.... Ja, da še dodam, delovanje in doživljanje je drugačno kot Usui ali Imara Reiki."

                                                                                                                                                                                                                                     Petra Rogatec

 

Kundalini, kundalini, kundalini...nežni in fini gibi. Najprej površinski scan telesa od glave do pet. Dotiki med vsemi telesnimi segmenti, da ti dajo vedet da SI in umirijo misli. Ko res samo si, je že v globini...pod gladino tvojega oklepa in brez ometa. Prižiga vijolični plamen, telo zagori in kot listje nežno valovi po svoji poti (ta filing je bil res lep). Nato iz ozadja pikapolonica prikaže se mi, tam nekje daleč...nato iz oči v oči. Pogledi so bili res pristni....mravljinci so polzeli po rokah vseskozi, podplati neznosno vroči...na koncu čist gorijo. Odneslo me je, a teža rok in celega telesa je prevladovala in ni in ni me odgnalo. Še bodi tu, začuti se...so bile moje misli. Spala sem pa zelo trdno in dobro. Krepčilno.

                                                                                                                                                                                                                                     Maja Celje

 "Reiki, ljubezen na prvi pogled"

Konec aprila 2015 se mi je ponovno sesul imunski sistem. To je bilo že tretjič v treh letih, a tokrat sem pristala na urgenci.I zvidi niso pokazali nič, dobila sem antibiotik, ki je takoj prijel,  jaz pa sem bila še vedno sesuta in popolnoma prazna. Moja energija je bila na čisti nuli in nisem imela več volje za karkoli. Ker sem globoko v duši pozitivka, sem začutila, da moram ukrepati takoj in ne smem več dovoliti, da se to ponovi. V tej osebni stiski mi je pomagal prijatelji, ki mi je naredil reiki.  Po treh tretmajih sem se počutila veliko bolje in kar naenkrat sem v glavi začutila preklop na pozitivo in življenjska energija se je povrnila. Prijatelj mi je svetoval, da pokličem Matejo in obiščem Dotik sreče. Poklicala sem jo in se dogovorila za srečanje. Ko sem prispela v Latkovo vas in vstopila v hram Dotik Sreče, se je zame ustavil čas. Začutila sem izvor pozitivne energije in ljubezni in vedela, da se bo moja življenjska pot in moje učenje nadaljevalo prav tukaj. In reiki je postal del mojega vsakdana. Obiskala sem vse 3 stopnje reikija Usui in ne mine dan, da ga ne bi naredila sebi, svojim otrokom ali komu, ki je potreben pomoči, pomagala na daljavo. Pri sebi sem opazila, da je moj notranji mir neizmeren in da situacije doživljam drugače kot prej, še posebej stres. Postajam kvalitetna oseba, ki se zaveda svojih napak in se realno sooča s problemi in jih rešuje, sem bolj samozavestna in znam se postaviti zase. Skratka še bolj se imam rada, cenim življenje in sem hvaležna za vse, dobre in slabe izkušnje. Eni ljudje, ki so mi pili energijo, so odšli iz mojega življenja in zamenjali so jih kvalitetnejši.

Seveda se pri reikiju 3 moja pot ni ustavila. Nadaljevala sem s Kundalini I. To je čista fantazija. Z Usui se človek res odpre za energijo in postane pretočen in potem pride še močnejša doza kot je Kundalini. Zares sem fascinirana kako si lahko ljudje sami sebi pomagamo z energijo. Energije je na pretek in je na voljo brezplačno okrog nas, samo uporabiti jo moramo. Kundalini pomirja, povzroča dober spanec. Boža te po čakrah in polni tiste predele, kjer so v energiji luknjice. Mravljinci tečejo povsod po telesu. Tako zelo preprosto.

Najraje prakticiram Kundalini zjutraj, ko se zbudim. To je en super uvod v dan, ko se zavem sebe in svoje biti, se povežem z vesoljem in čez mene steče energija in me napolni za dan, ki je pred mano. Vse je lažje. Vstanem mirna, polna energije, pripravljena na nove zmage.

Od takrat se moje življenje vzpenja samo še gor, kljub vsem padcem, ki so sestani del mojega življenja in vedno bodo. Reiki je tako nedolžen in čist. V njega se preprosto zaljubiš, na prvi pogled  Embarassed

                                                                                                                                                                                                                                  Petra Ljubljana

 

Kundalini reiki energija, močna in hkrati zelo nežna energija. Že sama inciacija v vsako stopnjo, je drugačna, vsaka stopnja močnejše čutenje energije, ki se počasi prebuja v telesu, dokler ne doseže vrhunca...RADOST, RADOVEDNOST, JASNOST, to je le del občutenja, ki ga doživim o ob izvajanju Kundalini reikija. 

Čas terapije se občutno skrajša tako pri delu na sebi kot na daljavo. ENOSTAVNO nič simbolov...

Toplo priporočam vsem, ki si želijo " delati" na sebi (v sebi)!  

Ps.: pa še ta prave Kundalinke smo se našle skupaj...Hvala Mateja, Maja, Petra B., Petra K. in še nove Kundalinke, ki jih ne poznam.

                                                                                                                                                                                    Liljana Velenje