Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

SHAMBALLA REIKI

Shamballa reiki je najvišji nivo Reiki doživljanja energije "I AM". Ker gre za zelo kompleksen skupek vseh Reiki simbolov, njihova integracija pa sega onkraj mogočega, ga imenujejo tudi Multi dimenzionalno zdravljenje.

Beseda Shamballa pomeni brezpogojno ljubezen!

Shamballa je pospešeno multidimenezionalno delovanje zdravljenja fizičnega in duhovnega aspekta kot tudi osebni napredek v duhovnem razvoju. V bistvu bi lahko rekli, da je Shamballa korak dlje od reikija, saj njena hitrost delovanja prihaja iz Božanskosti in zavedanja o tem kdo smo - I AM.

Shamballa je  darilo Boga in Mojstra St. Germaina. Ni samo sistem zdravljenja, ampak tudi način za pospešitev vašega duhovnega razvoja.

 

Shamballa je kombinacija več vrst energij:

  • Mahatme - življenje božanskosti in razsvetljenja
  • Kristusove zavesti - v smislu brezpogojne ljubezni
  • vnebovzetih mojstrov - kot integracija multidimenzionalnih vidikov
  • 352 simbolov Shamballe

Prakticiramo jo kot vse ostale vrste Reikija, tretma traja le nekaj minut, namenjen pa je predvsem za tiste, ki jih zanima duhovni razvoj. Vpliva na transformacijo DNK, aktivacijo DNK, balansira obstoječe čakre in aktivira nove čakre, razvija telepatijo in izostri čute, kar vodi v duhovni razvoj osebe.

 

Shamballa je zelo močna energija, zato je pred tem potrebno imeti opravljeni vsaj dve napredni Reiki verziji (Imara, Kundalini, Angelski reiki), ravno zaradi tega, da je oseba mentalno, čustveno in fizično stabilna za prejemanje te energije.

∞ Za lažjo predstavo o intenziteti in pretoku reikija glede na vrsto in stopnjo reikija, si lahko ogledate v tej tabeli (KLIK) 

Osrednje jedro Shamballe je Ljubezen - Ljubezen in Svoboda. Ljubezen do sebe in prirojeno vedenje o povezavi z Mati/Oče Bogom in z vso Kreacijo. Svoboda pred vsem, kar stoji na poti do tega vedenja. Svoboda, da veste kdo ste, da stopite v vašo Moč, da stopite v vaše Mojstrstvo.

Glavni namen teh čiščenj in iniciacij je lastni evolucijski razvoj. Človeštvu pomagate na ta način, da lahko sledijo vašim stopinjam. Pomagate kolektivni zavesti in nezavednemu človeštvu pri širjenju in rasti v zavest Ljubezni takoj, ko pokličete Shamballa energije za pomoč pri zdravljenju sebe in drugih.

Vnebovzeti St. Germain nam zagotavlja, da so Shamballa energije sedaj del energetske mreže okoli Zemlje, s katero se lahko kadarkoli povežemo.

 

Kdo je mojster St. Germain?

Saint Germain se je v svojih zemeljskih življenjih učil in postal zgled Kristusove poti sedmega žarka in dosegel svoje vnebovzetje leta 1684. Utelešen je bil kot prerok Samuel, sveti Jožef, Jezusov zaščitnik, sveti Alban, Merlin, Roger Bacon, Krištof Kolumb, Francis Bacon in kot grof Saint Germain. Vnebovzeti mojstri predstavljajo pot in nauk, s katerim lahko vsak človek na Zemlji najde svojo pot nazaj k Bogu. Ti ljudje so živeli na Zemlji in so se duhovno tako razvili, da ne potrebujejo več utelešenja: Vrnili so se v duhovno razsežnost in zdaj pomagajo človeštvu po medijih in posrednikih.

Eden največjih darov, ki jih je Bog podaril človeštvu je vijolični žarek mojstra St. Germaina, vsestranski kozmični rešitelj in razkrojevalec vsega slabega. Je čudovito orodje za preobrazbo naših fizičnih, miselnih, čustvenih in eteričnih teles. Imenujejo ga tudi plamen odpuščanja in milosti in je čista energija svetega Duha. Ko je poklican, učinkuje popolno in vsestransko: preobraža našo negativno karmo, zdravi naše telo, našega duha, našo dušo in našo zavest dviga na višjo raven.

Shamballa se sestoji iz 4.stopenj. Osnovne so prve tri, četrta je zaključek in namenjena poučevanju!

Z vsako stopnjo prejmete pri uglasitvi del simbolov od celote 352-ih. Predani so v vašo auro kot zapis. sama iniciacija je zelo posebna in traja dlje časa!

 

Poučevanje je večinoma potekalo individualno, zadnji dve leti pa imamo tudi eno skupino letno.

                                             

                    PONOVNO ZAČENJAMO S SKUPINSKO SHAMBALLO 1.stopnja, petek 3.3.. ob 16.uri

                                         Skupina bo skupaj skozi vse 4 stopnje (od marca do konca leta) 

                                    

ENERGIJSKA IZMENJAVA:      1.stopnja    88,00 eur

                                                   2.stopnja    99,00 eur

                                                   3.stopnja    111,00 eur

                                                   4. stopnja   122,00 eur 

individualni obisk: 155 eur

V praksi je, da vse vrste Reikijev prakticiramo tudi v skupini na daljavo. Ker je delo vedno v majhni skupini, imamo to možnost, da si izmenjujemo doživljanja in mnenja ter smo si medsebojna podpora, ko jo kdo potrebuje! 

 

KAKO STE VI DOŽIVLJALI SHAMBALLO...

"Če strnem doživljanje v dve besedi....čista erotika! Začetek je bil nežen kot, da te nekdo boža, potem je prihajalo valovanje po celem telesu, roke mi je obračalo navzgor in ven, trzalo, pritiskalo....znotraj telesa se je vse stopnjevalo kot pritisk v vseh organih, predvsem v ženskih, vranica, glava...valovanje, raznorazne oblike svetlobe kot ples pred očmi, na trenutke me čisto odnese ne vem kam, ampak mi je tak fajn, da želim, da kar traja....boža me po licu, po kotičkih ust, mi vleče ustnice v nasmeh in me spravlja v ekstazo s samo sabo. Tudi v rokah ves čas kroženje energije in to pretakanje znotraj sebe. Samo delovanje sem čutila več kot dve uri, imela zelo izrazite sanje, se zjutraj zbudila in še kar se je dogajalo. Na začetku nisem imela posebnih pričakovanj, Reiki pač, kot sem ga že vajena. Ampak tole me je pa presenetilo. Res čista ekstaza.... Ja, da še dodam, delovanje in doživljanje je drugačno kot Usui ali Imara Reiki."

                                                                                                                                                                                                                                     Petra R