Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

REIKI

Reikija prej sploh nisva poznala. V vsakdan nama je prinesel novo energijo in upanje. Brez njega si življenja ne predstavljava več. Vsekakor ga priporočava vsakomur, tudi ljudem, ki še nimajo izkušenj s pretoki energij! Mateja je zelo prijazna in njen prostor, kjer izvaja razne energijske tretmaje, je božanski ! 
ROBERT IN MARIJA

REIKI in jaz

Za reiki sem prvič slišala od prijateljice in priznam, nisem verjela v energije, zdelo se mi je, da sem sama preveč realna in zablokirana, da bi energije name sploh lahko delovale. Ampak glej ga čuda, reiki deluje tudi na takšne »kljukce« kot sem jaz.  Ko zaupaš in verjameš, da se bo vse postavilo na svoje mesto, se to resnično tudi zgodi. Mene to zavedanje dela močnejšo, pogumnejšo, bolj sproščeno…zbudila se je Trnuljčica, ki je dolgo spala in sanjala. Ne obremenjujem se več z mnenji in razmišljanjem drugih, ker sedaj čutim sebe in vem kdo sem jaz. Z reikijem spoznavam samo sebe, odkrivam svojo notranjo moč in se veselim, ko počasi puščam za sabo strahove, ki so se včasih zdeli neobvladljivi in tako zelo strašljivi. Hvala Mateja za vsa vedenja, ki si mi jih dala, ker mene kažejo v luči, kakršna jaz v resnici sem.  
KLAVDIJA (december 2015)

REIKI

Pri Mateji sem opravila vse tri stopnje reikija, vsaka zase pa je bila čudovito druženje in potovanje skozi znanje o čakrah in univerzalni življenjski energiji. Mateja nam je srčno in predano predala znanje in nas razvajala z njeno presno čokolado, da smo se počutile zelo domače in sproščeno. Reiki je neprecenljivo orodje in zanimivo, po vsaki delavnici  so se ponudile številne priložnosti za preizkus njegove moči – pri zdravju mojih družinskih članov in pri  vsakdanjih življenjskih situacijah.
SAŠA Griže

REIKI DELAVNICA

Berem mnenja o reikiju, kaj napisati, kar še ni zapisano?! Vsakdo izmed nas, ki se je udeležil reiki delavnic pri "naši Mateji" je imel svoj razlog. Pred pol leta nisem imela predstave o reikiju, danes si ne predstavljam kako funkcijonirati brez reikija. Od prve incijacije do danes, ko sem zaključila 63 dnevni reiki blagoslov, se stvarem, ki so se mi zgodile v preteklosti, me ohromele in ustavile v življenju, samo nasmejim. Končno sem začela spoštovati in poslušati sebe in začela živeti svoje življenje, korak za korakom! "Boš videla, Reiki je ena sama ljubezen" so bile besede o reikiju! Res je! Hvala " naša Mateja"!
Liljana Velenje

IMARA REIKI

Vaooo....obožujem te dotike. Nežni začetek in konec, celo položilo me je nazaj....val ljubezni vsake celice telesa, lahkotno lebdenje nekje, kjer enostavno veš da ti je znano, da všs kje si....tvoj dom!! Čakaš, da se spomneš kaj je tisto, ki te objema, nosi, nežno obrača glavo....vse skozi so me obdajale misli delfinov...vmes me je nežno odneslo in neslo v neskončnost in brezmejno lahkotnost...vleklo ustne kotičke gor in pričaralo solze sreče, ki jih zeliš neskončno mnogo...in jaz temu rečem dotik sreče, ki si jo zasluzi vsak izmed nas...HVALA Vam!!! Rada Vas imam.
MAJA Celje

REIKI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet.”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromsov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan. Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.  
IRENA Ljubljana

REIKI in končno tudi JAZ

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt  v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!
MAJA Žalec   (september 15)

REIKI MNENJA

lahko vpišete TUKAJ. Hvala vam! 

Pri Mateji sem opravila vse 3 stopnje reikija. Njeno vodenje in povezovanje vseh članov skupine se ves ta čas ni prekinilo in še vedno traja in vem, da mi bo ob vsakem vprašanju, nasvetu vedno na voljo. Ker Mateji zaupam, ji verjamem in vem, da je dobra učiteljica.
O reikiju pa tole: bomba !!! Dal mi je odgovore na vsa moja vprašanja. Gledanje na svet, vesolje, ljudi, duhovnost, energije skozi oči reikija je postalo razumljivo. Vse mi je postalo kar naenkrat jasno !!! Vse duhovne tehnike so po mojem mnenju samo variacija reikija. In vse kar bom še spoznavala, samo še nadgradnja. Ampak to, da sem z reikijem "poštimala" sebe in postala reiki mojstrica - je že dovolj velika zmaga. Je največja kurativa za vse bolezni sveta. Je največja samopomoč samemu sebi !! Je nekaj nujnega, s čimer bi moral začeti vsak otrok in to nesti s sabo v odrasli svet. Vesela do neba, da me je nekaj potegnilo v to :-)
Joj, to "nekaj" je tako čarobno :-) Dajmo temu "nekaj" še več priložnosti !
 
URŠKA 7.10.2018
 
Matejo sem spoznala na 1.Reiki tečaju pred dobrim letom, a se mi zdi, da se poznava že od nekdaj. Z neverjetnim (in nalezljivim) navdušenjem pripoveduje o svojih znanjih in izkušnjah ter jih s prav posebno energijo in veseljem predaja naprej. Na obeh stopnjah reikija je v prostoru in skupini ustvarila sproščeno in toplo vzdušje, da nas je kar posrkalo v dogajanje in spoznavanje novih vidikov življenja, udeleženke pa smo z delavnice odšle kot dolgoletne prijateljice. Čeprav o reikiju pred tečajem nisem vedela prav veliko, je bila odločitev za tečaj najboljša odločitev lanskega leta.
Z njegovo pomočjo se je sprostilo ogromno zastalih čustev in energij, preveč racionalni možgani pa so dovolili telesu spoznati, videti in občutiti veliko več kot prej. Čeprav sem bila občasno nad dogajanjem zmedena, je Mateja vedno pojasnila kaj se dogaja in pokazala, da je vse tako kot je najbolj prav. Ko bo trenutek pravi, pride na vrsto tudi 3. stopnja, tokrat v njenem čudovitem templju.
PETRA Ljubljana