Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

SHAMBALLA REIKI

Shamballa reiki je najvišji nivo Reiki doživljanja energije "I AM". Ker gre za zelo kompleksen skupek vseh Reiki simbolov, njihova integracija pa sega onkraj mogočega, ga imenujejo tudi Multi dimenzionalno zdravljenje.

Preberi več

ANGELSKI REIKI

Angelski Reiki je način pri katerem povežemo ljubečo moč zdravljenja Angelov z izvorom Reiki energije. 

Preberi več

REIKI DELAVNICA

Doživite SPREMEMBO! Naredite jo DANES, ne jutri! Vse kar prejmete, lahko uporabljate TAKOJ in ZA VEDNO !

Reiki je kot prva pomoč, s katero se povežete, da si energetsko uravnate svoje čakre, spremenite svoje toge misli v svetel pogled, odpravite marsikatero bolečino...in se počutite dobro!  

V prvi vrsti pa je namenjen VAM OSEBNO, vaši rasti in spoznavanju samega sebe!

Preberi več

REIKI ZA OTROKE

Kako otroci doživljajo reiki? Po otroško seveda, vse jim je domače, poznano! A vendarle rabijo potrditev in našo podporo.

Mi se na delavnici  igramo po otroško s kristali, rožami, gledamo auro, raziskujemo čakre, reikiramo hrano in vodo, ustvarjamo na skodelice ali platno.

Kaj točno počnemo pa poglejte v  kratkem predstavitvenem FILMU...

Preberi več

USUI REIKI in STOPNJE REIKIJA

reikistopnje

Reiki je tehnika za katero je potrebna uglasitev. Z njo ponovno vzpostavimo pretok energije skozi telo. Poteka v 3 stopnjah.

Preberi več

KUNDALINI REIKI

kundalinireiki1

Kundalini reiki energija se imenuje tudi Kundalini ogenj. Odpira nam zdraviteljske kanale in čakre tako, da dobimo dostop do energije mame Zemlje. Kar pomeni, da se energija poveže ne samo do srčne čakre, ampak do korenske.

Preberi več

IMARA REIKI

Samo ime Imara pomeni »več«, se pravi, več reikija. Gre za zelo učinkovit in močan reiki.

Preberi več

ZGODOVINA REIKIJA

mikaousui

Kdo je Mikao Usui?

Preberi več

REIKI RAZVAJANJE

reikiterapija   

REIKI RAZVAJANJE se izvaja na masažni mizi, ob prijetni glasbi in svečkah. Delu prepuščam svojo intuicijo glede na trenutno situacijo. Tretma izvajam z  kombinacijo Reikijev (Usui, Kundalini, Angelski ali Imara), dostikrat jih med sabo kombiniram in prilagajam posamezniku.

Preberi več

REIKI MNENJA

lahko vpišete TUKAJ. Hvala vam! 

Pri Mateji sem opravila vse 3 stopnje reikija. Njeno vodenje in povezovanje vseh članov skupine se ves ta čas ni prekinilo in še vedno traja in vem, da mi bo ob vsakem vprašanju, nasvetu vedno na voljo. Ker Mateji zaupam, ji verjamem in vem, da je dobra učiteljica.
O reikiju pa tole: bomba !!! Dal mi je odgovore na vsa moja vprašanja. Gledanje na svet, vesolje, ljudi, duhovnost, energije skozi oči reikija je postalo razumljivo. Vse mi je postalo kar naenkrat jasno !!! Vse duhovne tehnike so po mojem mnenju samo variacija reikija. In vse kar bom še spoznavala, samo še nadgradnja. Ampak to, da sem z reikijem "poštimala" sebe in postala reiki mojstrica - je že dovolj velika zmaga. Je največja kurativa za vse bolezni sveta. Je največja samopomoč samemu sebi !! Je nekaj nujnega, s čimer bi moral začeti vsak otrok in to nesti s sabo v odrasli svet. Vesela do neba, da me je nekaj potegnilo v to :-)
Joj, to "nekaj" je tako čarobno :-) Dajmo temu "nekaj" še več priložnosti !
 
URŠKA 7.10.2018
 
Matejo sem spoznala na 1.Reiki tečaju pred dobrim letom, a se mi zdi, da se poznava že od nekdaj. Z neverjetnim (in nalezljivim) navdušenjem pripoveduje o svojih znanjih in izkušnjah ter jih s prav posebno energijo in veseljem predaja naprej. Na obeh stopnjah reikija je v prostoru in skupini ustvarila sproščeno in toplo vzdušje, da nas je kar posrkalo v dogajanje in spoznavanje novih vidikov življenja, udeleženke pa smo z delavnice odšle kot dolgoletne prijateljice. Čeprav o reikiju pred tečajem nisem vedela prav veliko, je bila odločitev za tečaj najboljša odločitev lanskega leta.
Z njegovo pomočjo se je sprostilo ogromno zastalih čustev in energij, preveč racionalni možgani pa so dovolili telesu spoznati, videti in občutiti veliko več kot prej. Čeprav sem bila občasno nad dogajanjem zmedena, je Mateja vedno pojasnila kaj se dogaja in pokazala, da je vse tako kot je najbolj prav. Ko bo trenutek pravi, pride na vrsto tudi 3. stopnja, tokrat v njenem čudovitem templju.
PETRA Ljubljana