BARSI

so točke na glavi in orodje Access Consciousnessa®, ki ga uporabljamo za hitrejše spremembe v našem življenju. Brez napora brišemo prepričanja in energijo, ki je zaklenjena v njih ter vsajena v našo podzavest. Aktivacija barsov vpliva na našo zavest, omogoča nam širše dojemanje sveta.


Če naše možgane primerjamo z računalnikom, potem je aktivacija barsov podobna brisanju nekoristnih datotek s trdega diska našega računalnika. Sprožimo računalniški virus zavedanja v naši podzavesti. Tako nam ostaja prazen prostor, prostor za nove datoteke ali po človeško za nove energije, nova znanja, več zavedanja.

ČE BI LAHKO SPREMENILI KARKOLI, KAJ BI TO BILO?

Da lahko spremenimo karkoli, potrebujemo več zavedanja. Ta realnost deluje v dualnosti, mi pa smo omejena bitja v tej polarnosti, dvojnosti. Izhajamo namreč iz misli, občutkov in čustev. Zato sodimo, delamo zaključke, pogojujemo in omejujemo svoje življenje in življenje drugih. Vse to povzroča, da dramatiziramo, se vznemirjamo in kompliciramo.

Orodja Accessa omogočajo zavedanje tega, da kot neskončno bitje prepoznamo sebe in pričnemo generirati življenje onkraj tega, kar mislimo da smo. Za neskončno bitje so ves čas možne vse stvari za katere imamo popolno in svobodno izbiro. Tako obsodbe, drame, strinjanja, mnenja, misli, občutke, čustva in prepričanja zamenjamo z dopuščanjem, da je vse samo zanimiv pogled, stališče ali mnenje. Ker ne dajemo fiksnih zaključkov, odpremo pot energiji, da lahko pride do nas.

Z postavljanjem vprašanj se sprostijo mesta, kjer se omejujemo in fiksiramo svojo izbiro. Drugačnost Accessa je v tem, da smo vedno v vprašanju in nikoli ne trdimo, da smo odgovor ali da imamo odgovor. Vprašanje odpira druga vrata, drugačno možnost.

BARS RAZVAJANJE

Ste pripravljeni na raziskovanje vaših neomejenih potencialov? In vse v življenju ustvarjati z lahkoto;

odnose, kariero, denar?

Kaj, če smo edina omejitev sebi ravno mi ?

Kaj, če lahko to z lahkoto spremenimo?

JE LAHKO ŠE BOLJŠE?

90 minut - 50 eur (s pogovorom)

PODARIŠ LAHKO DARILNI BON

ACCESS BARS® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. 

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo...

Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars® tretma omogoča, da nam tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. Access Bars® je nežen, negovalen proces, v katerem boste zagotovo uživali. Po tretmanu se boste počutili lahkotno in sproščeno. 

Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmaju Access Bars®, je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje tja, kamor ste vedno želeli.

TERAPIJA

Predno začnem, se vedno pogovorim z vami na sproščujoč način ob čaju, kjer podebatiramo o problemu/ih katerih prepričanja bi naj obdelovali.

ZAVEDANJE 

je sposobnost, da ste prisotni v vsakem trenutku vašega življenja

brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega.

Je sposobnost sprejemanja vsega, zavračanja ničesar in kreiranja vsega

kar želite v svojem življenju -

boljše kot trenutno imate in več kot si lahko predstavljate.

Gary Douglas (ustanovitelj Access Consciousness)

ZBRANI VTISI

Mateja je eno veliko sonce in še večje srce! Pri njej sem naredila vse tri stopnje Reikija, preizkusila Bars terapijo, Prano terapijo in Shiatsu, in da ne pozabim udeležila sem se tudi delavnice za čokolado. Komaj čakam da se udeležim Bars delavnice in preizkusim še njeno refleksno masažo stopal. Mateja ni samo terapevtka v pravem pomenu besede, ampak je tudi neverjetno topla, nežna in dajajoča ženska, ki ima sposobnost pobožati naše duše na vseh nivojih bivanja. Ob tem pa je še sama tako zelo vesela, da se vsak naleze te dobre energije, ki jo žari. Vsekakor vam priporočam, da greste na kakšno od terapij, ki jih izvaja, ali pa se poglobite v eno izmed delavnic. Ne bo vam žal in prepričana sem, da bo vaše življenje zaradi tega bogatejše!

NINA 

ZBRANI VTISI

Že od nekdaj rada delam z ljudmi, ki ljubijo svoj poklic. Zaljubim pa se v ljudi, ki delajo s Srcem in za ljudi nesebično. Ena takih, je zagotovo Mateja. Vseeno je, ali pridete k njej na Shiatsu masažo, na Bars terapijo, Reiki, na sladko delavnico presne čokolade ali pa le na čaj in druženje v njen "najbolj fensi ambijent na vasi", Mateja vas bo sprejela radostno in z odprtim Srcem in za vas poskrbela v celoti. Ob tebi draga, je vedno več kot le prijetno. Vsako srečanje je doživetje in spoznavanje globin svoje resnične narave!

MANJA 

ZBRANI VTISI

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Inciacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po inciaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.

Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki. Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!

LILJANA  

ZBRANI VTISI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromisov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) 

Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan.  Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.

IRENA  

ZBRANI VTISI

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!

MAJA

ZBRANI VTISI

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! 

Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže.  Hvala za nežen in prijeten dotik.

ANDREJA

ZBRANI VTISI

Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni. Na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranoterapija pri Mateji blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega.

KLARA