REINKARNACIJA-PRETEKLA ŽIVLJENJA

KAJ JE REGRESIJA?

reinkarniramo se, da bi se naučili ljubiti


smo plod svoje preteklosti in tisto, kar bomo jutri, je odvisno od tega, kako živimo danes


NEHIPNOTIČNA METODA PO SIGDELLU

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

zavedate se pogovora, hkrati pa doživljate prejšnja življenja


vaš zavedni jaz je buden in sodeluje v podoživljanju preteklosti, ki prihaja iz nezavednega dela jaza

ZBRANI VTISI

Bolečina v prsih je postajala neznosna. Razmišljala sem o menjavi službe…odnosi med mano in posesivno sodelavko so postajali nevzdržni, stopnjevali so se celo tako, da sem dovolila da je upravljala z mojim časom in to me je vsak dan bolj najedalo. Tudi partnerski odnos mi ne gre najbolje, vrtim se v začaranem krogu iz katerega ne vidim poti ven. Vse se dogaja okrog srčne čakre in mene v prsih čedalje bolj stiska. Krvne raziskave pokažejo le holesterol, EKG pa je brezhiben. Pa smo zopet pri stiski, problemu, ki blokira in bolečina se stopnjuje. Ko sem se vprašala kako si lahko lahko pomagam in raziskovala po spletu kako dobimo vpogled v problem, sem dobila odgovor-z regresijo.

Potem sem se odločila za regresijo pri Mateji v Dotiku Sreče, da pogledava kateri problem me muči v prsih, saj sem se želela čim prej soočiti z njim in ga rešiti.

Postopek je kar precej naporen, zato je dobro, da prideš spočit. Ležiš na mizi in si vseskozi prisoten. Mateja te vodi skozi ves postopek. Ko se odklopiš od uma, začne delati podzavest in prikažejo se slike iz preteklih življenj, ki so povezane s tvojim problemom. Slike se kar vrtijo, ko da bi gledal svoj film. V procesu sem se soočila tudi s svojo sodelavko, ki sva se srečali v prejšnjem življenju, ko je bila menih je počela grozne stvari z mano od materialne in psihične zlorabe. V procesu regresije sva razrešili zadeve in ko sem se vrnila v službo, se je najin odnos drastično spremenil. Oddaljili sva se na zdravo distanco, prenehala me je nadlegovati in jaz sem bila ponovno upravljalka svojega časa.

V meni se je prebudil žar za delo in pri delu sem pričela uživati. Spoznala sem, da je to delo pravo zame, saj v njem uživam. Sodelavka me ne more več potegniti v njene težave in mi piti energije. Zanimivo je, da je bila v prejšnjem življenju požrešna inkvizitorka, ki je likvidirala ljudi, v tistem tednu po regresiji pa so roparji obiskali njeno stanovanje in odnesli njene zaklade. Ja karma je resna stvar in z njo se ni za igračkat.

Naslednji dan po regresiji sem imela zelo močne in intenzivne sanje, kjer se mi je odvrtel film kaj se bo zgodilo z mojim partnerskim odnosom. Neverjetno res. Dobila sem jasno sporočilo, kaj se bo zgodilo, če določeno zadeve ne rešim in pustim nespremenjene. Pri partnerju sem opazila spremembo v obnašanju in napetost. Zelo sem hvaležna za to.


PETRA

ZBRANI VTISI

Jaz sem preprosto Jaz!

Mačka po kitajskem horoskopu in mogoče zato previdna, precej nezaupljiva in zelo samosvoja v nekaterih odločitvah. Okrog Mateje sem šla kot 'Mačka okoli vrele kaše' in si mislila: »Ali mi lahko pove kaj takega, da bi ji začela ZAUPATI?«

Ja, seveda! Mateja pa, takšna kot ONA JE … odprta, empatična in pozorna sogovornica … mi je preprosto pripovedovala svojo zgodbo/izkušnje. In ko ni bilo več vprašanja, na katero mi ne bi odgovorila, sem se zlila z njeno iskrenostjo in toplino.

Na prvem srečanju še nisva naredili 'popotovanja v onostranstvo', preveč časa nama je vzel klepet. Vendar prav to sem za začetek potrebovala. Mateji sem hvaležna, ker mi je dovolila, da jo berem kot knjigo.

Sem pa ob odhodu začutila, da se bom k njej še vrnila!

SIMONA

ZBRANI VTISI

Na regresiji sem bila prvič, čeprav sem že dolgo razmišljala o tem.

Ko mi je Mateja povedala za njeno metodo, ki poteka brez hipnoze, sem se brez pomisleka odločila da pridem.

Pred prihodom sem bila malo živčna, vendar je nervoza minila takoj, ko sem se ulegla na mizo. V njenem prostoru in ob njenem umirjenem vodenju v posebno stanje zavesti, sem se počutila zelo varno, umirjeno in z lahkoto sem zdrsnila v zgodbo nekega prejšnjega življenja. Slike so se odvijale kot v filmu. Če se je dogajanje ustavilo, se je ob spraševanju, slika ali občutek zopet pojavil. Imela sem neke znane občutke in takoj sem občutila / vedela, kdo v mojem "filmu" je kdo.

Odnosi z ljudmi so se sproti razjasnjevali, kristalizirali in tudi nepričakovano odkrivali, kot bi lupila čebulo.

Po koncu "filma", sem z vsakim "igralcem" skozi poseben obred odpuščanja, čistila nedokončane zgodbe in odpuščala zamere in ob koncu sem občutila veliko olajšanje.

Skoraj nisem mogla verjeti, da je vse skupaj trajalo dobre štiri ure. Zdelo se mi je, kot da sem bila v regresiji samo kakšno uro.

Po regresiji, se je v mojem življenju odnos z neko osebo obrnil v smer, ki sem jo želela in res je neverjetno kako stvar deluje. Tu je nesmiselno kaj veliko logično in razumsko razlagati, treba je samo preizkusiti.


SAŠA

ZBRANI VTISI

Pet mesecev po mamini smrti imela sem sanje, kot klic na pomoč.

Ona, v beli obleki, vsa slabotna prosila za pomoč: ˝Pomagaj mi, Maja pomagaj mi!˝ Od takrat dušilo me je še bolj, tesnoba v prsih naraščala, imela občutek kot, da nekdo nenehno diha mi za vrat, me vleče nazaj in me dela nemočno.Bilo je res naporno. Takšno se nisem poznala. No in takrat sem tudi jaz opravila klic na pomoč.

Obrnila sem se na Matejo, katera stala je ob meni, 'nevidna' na dan pokopa in slovesa. Zaupam ji, zato takrat, z njeno pomočjo odšla sem na 'potovanje' v svojo podzavest. Neverjetno! Odvrtel se je 'film' brez podnapisov, brez zvoka. Ampak sem ga čutila, podoživela. Ponovno imela srečanje z njo, eno in edino. Z Matejo prišle do spoznanja, da je ena od tistih izgubljenih duš, ki tava in ne ve kako priti v raj. Kako priti v raj pri odprtih vratih. Zato dušila in držala me je za vrat. Kričala na pomoč in trpela.

Nato sledil je najlepši trenutek, ko ponovno lahko prijela sem jo za roko in odpeljala do tistih vrat. Se poslovila in pomirila. Šla je tja, kjer je zdaj doma. Vesela za te trenutke, predvsem pa za življenje naprej in vsa znamenja, ki vrstijo se iz dneva v dan.

Mateja hvala, da pokazala si mi, kako zavrteti in pogledati svoj film, predvsem pa za to, ker pokazala si mi, kako biti z njo.

MAJA

ZBRANI VTISI

Ena od zadev, ki sem jo hotela razrešiti z regresijo je moj vid ( tudi moj notranji vid, imam težave z vizualizacijo).

Predelale sva eno od življenj, ko so mi poškodovali vid, sicer eno oko bolj kot drugo! Tudi na eno oko slabše vidim. Pred kratkim sem bila na pregledu, da bi si naredila korekcijo vida, vendar se zaenkrat še nisem odločila zanjo. Sem pa dobila nov recept za močnejšo dioptrijo. Po regresiji pa sem si dala na nos stara očala in začuda, sem videla zelo dobro! S temi, ki sem jih nosila, sem imela že kar precejšnje težave, predvsem z branjem na telefonu! Tako da sedaj že par mesecev nosim moja stara očala! Velik uspeh!

Bila sem zelo presenečena nad rezultatom! Ker nimam razvite vizualizacije, med regresijo ne vidim slik oz. filma, ki se odvija v zgodbi.

Imam pa zelo močne občutke, čutenja, nora valovanja po celem telesu, mravljince, kotički ustnic se kar raztezajo proti ušesom. Tudi neprijetni občutki so; srh, nelagodje.. Ta postopek je počasnejši, ampak je noro dober filing, ko ga doživljaš!

Bistvo vsega razvozlanega v zgodbi je Mateja videla skozi svoje notranje oči in skupaj sva jo lahko razvozlali do konca!

Celo našli sva mojo Žival moči, katero sem iskala v kar nekaj šamanskih meditacijah, pa jo zaradi notranjega vida ni bilo mogoče najti oz. videti!


PETRA

ZBRANI VTISI

"Klečim na vročem pesku, prav tam, kjer sem včeraj čistila ribe. V nosnicah zaznam vonj po morju in žgoče sonce na moji temni koži. Zgodi se hipoma. Zamahne z rezilom in šop mojih dolgih črnih las pade na tla. Sram me je. Čutim ponižanje. A tudi jezo. Poglavar neusmiljeno ponovi vprašanje..... NE, je moj odločen odgovor. Zamahne ponovno. Ostra, pekoča bolečina me preseka".

Zaradi ostre bolečine se sunkovito premaknem na sicer nadvse udobni, mehki masažni mizi, zavem se, da moje telo ni TAM, ampak TUKAJ, v varnem svetišču Dotika Sreče.

Sprejela me je s prijaznim nasmehom pričakala ob dogovorjeni uri in vstopiti v njen krasen ambient, je bilo prijetno in sproščujoče. Vse je tam z namenom, popolnoma urejeno, uglašeno...

Mateja je krasna oseba; potrpežljiva, topla, razumevajoča. Ob njej se človek počuti res varno in sprejeto. Sedli sva za mizo k čaju.

Po enournem pogovoru, je moje vznemirjenje naraščalo, ogenj v kaminu je nagovarjal v prijetno potovanje. In res je bilo. Dolgo, več kot štiri ure po našem času, a občutek, da je minilo v manj kot petnajstih minutah. Smeh, solze, strah, bolečina, začudenje, mir, varnost, mokre noge, topot konjskih kopit in parna lokomotiva, vonj po cedri in sandalovini, svetloba, neskončna ljubezen...vse je bilo tam, živo in tako resnično.

Ves čas dogajanja sva bili v stiku s "tukaj in zdaj" a hkrati s "tistim tam".

Angelski dan dvojic 22.2. je bil zame darilo! Vse se zgodi z namenom.

V življenju iščemo odgovore na mnoga vprašanja, iščemo vzroke in povezave za neuspehe, bolečine, ali pa smo preprosto hvaležni za lepo in se sprašujemo, s čim smo si to zaslužili. Poti je veliko. Potovanje pa eno samo!

Hvaležna za izjemno izkušnjo z jasnim sporočilom: LJUBEZEN!


HEDVIKA