IMARA REIKI

Samo ime IMARA pomeni »več« se pravi, več reikija. Gre za zelo učinkovit in močan reiki.

 Ko nam naše telo in počutje sporočata, da se počutimo dobro in ne zaznavamo več Usui Reikija v njegovi veličini pomeni, da se je naše telo dvignilo na višjo frekvenco in potrebuje nov zagon, ki je močnejši in učinkovitejši.

INTENZITETA 5

IMARA REIKI


Imara reiki prihaja v nas na prav poseben način v obliki vrtinca.

V prispodobi je tako, kot da nas zajame tornado in zaobjame vse nivoje aure. Občutek je, da si v vrtincu še dolgo po tem.

Odlikuje ga predvsem njegova moč in prodornost za lociranje in čiščenje travm ter vzrokov za težave globoko v naši podzavesti.

Sistem Imara sta razvila brata Barton in Geoffrey Wendel. Obstaja samo ena stopnja reikija in to je Mojstrska stopnja.

Tu ne gre več za uporabo simbolov, pretok je enostaven in učinkovit, delo na daljavo pa preprosto. Močneje smo povezani z višjimi spiritualnimi bitji in angeli glede prejemanja sporočil.

Imara reiki prihaja v nas na prav poseben način v obliki vrtinca. V prispodobi je tako, kot da nas zajame tornado in zaobjame vse nivoje aure. Občutek je, da si v vrtincu še dolgo po tem. Celo telo rahlo vibrira in se vrti. Njegova uporaba je preprostejša od Usui in Karuna reikija.

Pogoj za pridobitev Imara reikija je končana mojstrska stopnja Usui reikija.

Tako kot pri vsaki vrsti reikija, je tudi tu od posameznika odvisno, koliko in kako se bo energija pretakala skozenj.

Ljudem lahko pomagamo le do tiste točke sreče, zdravja in izpolnjenosti, na kateri smo sami. Zato je izredno pomembno to, da se pozdravimo najprej sami in razrešimo vsa odprta vprašanja sami s sabo.

Tudi z Imara reikijem izvajamo samozdravljenje, zdravljenje na daljavo in vse ostalo.

Po moči pretoka presega Usui reiki, ampak ne presega Kundalini reikija. Predstavitev in inciacija traja cca.2 uri.

KAJ DOBITE? 

Imara reiki je sistem samo z eno stopnjo, to pomeni, da ste mojster in lahko iniicirate tudi druge s končanim Usui sistemom. Zraven sodi potrebna literatura, prigrizki in dobra volja. Kot je že v praksi, smo povezani tudi po končanem reikiju na daljavo v skupini, kjer si izmenjujemo terapije in pomagamo drug drugemu. Vse to je mogoče le, ker delamo v majhni skupini .Večinoma pa individualno.MNENJA:

Vaooo....obožujem te dotike. Nežni začetek in konec, celo položilo me je nazaj....val ljubezni vsake celice telesa, lahkotno lebdenje nekje, kjer enostavno veš da ti je znano, da veš kje si....tvoj dom!! Čakaš, da se spomniš kaj je tisto, ki te objema, nosi, nežno obrača glavo....vse skozi so me obdajale misli delfinov...vmes me je nežno odneslo in neslo v neskončnost in brezmejno lahkotnost...vleklo ustne kotičke gor in pričaralo solze sreče, ki jih želiš neskončno mnogo...in jaz temu rečem dotik sreče, ki si jo zasluzi vsak izmed nas...HVALA Vam!!! Rada Vas imam.

                                                                    

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Incijacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po incijaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.

Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki.

Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!

Datumi za IMARA REIKI:


ena stopnja

individualno

3 ure

prispevek

155 eur


DIJAKI IN ŠTUDENTI - 10% popust od vrednosti stopnje