Večno vprašanje: "Kdo sem jaz?

Kaj je tisto, kar me radosti, dela srečno in nasmejano?

Kaj bi lahko počela vsako minuto svojega življenja?"  

Odgovor ni na dlani, kot pravijo. Moraš ga začutiti, doživeti nekje globlje in seveda potem to živeti. Pestrost naših želja in načinov je neskončna in vsega je v Vesolju za vse dovolj. Samo dojeti to resnico? Srce vprašaj, svoje srce! Nobene sile ni, niti nikogar izven nas, ki bi bolje vedel, kaj je najboljše zame. Poslušaš tega, onega, študiraš to smer, pa presedlaš na tretjo...počasi pa prihajaš vse bližje svojemu fokusu v zrela leta ali kot pravijo v moderni prispodobi, svojemu poslanstvu. Ko so se moji trije otroci pričeli razvijati v najstnike, sem počasi prihajala k svojemu bistvu, želji, namenu...

Pot me je vodila skozi alternativo že ves čas. Blizu mi je homeopatija, presne jedi, vse kar je povezano z energijskim zdravljenjem iz različnih kultur. Spoznanje z Reikijem je bila prva prava stvar, ki mi je odprla pot, kjer sem zdaj že "domača". Bistvo reikija je, da najdeš radost v svojem srcu in svet okoli tebe se spremeni. In res se je! In sreča ti ne uide!

Tako gre razvoj v čisto drugo smer, ki jo sploh nisem sanjala, ampak danes jo sanjam, čutim, živim! Obstaja mnogo orodij, ki nam lahko pomagajo na poti duhovne rasti in preboja. Želim, da se zavemo, da telo, ki ga posedujemo, želi biti zdravo in da potrebuje zdravo in naravno hrano, rekreacijo, svež zrak, čiste misli, prijetne občutke in srečno ter radostno srce.

 Sem iskalec znanj, ki bi jih želela med sabo povezati v nekaj kar sprošča um in telo, čutim to dolžnost, da pokažem tudi drugim, kako enostavno je priti bliže k sebi, če si le dovolimo verjeti v svojo pravljico!

Nekako se trudim ne razmišljati v smeri "pridobljenih titul", ker mislim, da je čutenje znotraj sebe v bistvu odgovor najvišje sile Vesolja kako bo skozi tebe rešila problem ali situacijo. Važno je, da ga slišiš!

Predvsem pa, ne želim kopirati drugih, želim imeti svoj pristop, svojo kombinacijo razvajanja, ki je in bo samo MY WAY!

SPIRITUALNA POTOVANJA

Zanimajo me kraji, ki so malce drugačni, skrivnostni, spiritualni.

Tudi kraji, ki so povezani z žensko noto, energijo, kreacijo, doživljanjem sebe kot ženske, ženski vortex.

POTOVANJA ZA DUŠO in POTOVANJA by WOMEN SPIRIT


DAMANHUR - 8. čudo sveta

EKO SKUPNOST V ITALIJI

na eni izmed najmočnejših točk sveta

20-23 junij 2024


BOSANSKE PIRAMIDE

raziskovanje energetskih točk piramid

september 2024

 • Mojster in učitelj Usui reiki, Kundalini reiki, Imara reiki 2013-2014; Osebni razvoj, Anita Gomezel
 • Ustvarjalna akademija Pesem duše 2012-2014; Društvo pesem duše Lj., Zoran Zavor
 • program - (karmična diagnostika, skalarni valovi, integralna bioorgonomija, theta healing, zakon privlačnosti, energijsko čiščenje prostorov, reiki -vse tri stopnje, šamanizem, regresija, progresija, barve in energija, sistem čaker, meditacije, energijske vaje)
 • certificirani praktik Theta healing Basic DNA in Advanced DNA ; 2014
 • Access bars praktik; 2014 in certificirani Access bars facilitator 2015
 • Kinezioterapevt I.; Touch for health; Bisernica, Kranj 2014
 • Prana terapija 1. in 2.stopnja; Tomislav Brumec 2014
 • Shiatsu praktik 2014-2015 po mednarodno priznanih standardih za 1.stopnjo (150 ur); shiatsu terapevt Drago Klanšček
 • Refleksoterapija 2015; certificirani refleksoterapevt (junij 2015); Oli Lukner refleksoterapevtka
 • Regresoterapevt 2015; nehipnotična regresija po metodi Jan Erik Sigdella; (oktober 2015) Jan Erik Sigdell
 • Masaža Lomi Lomi - havajski stil 1. + 2. stopnja (junij 2016 in november 2016)
 • Tajska masaža 2016 (Blaž Bertoncelj)
 • Refleksoterapija s Hanne Marquardt, Kranj junij 2016
 • Shamballa Reiki (2016); mojster in učitelj september 2016 (Anita Gomezel)
 • Angelski Reiki (2018); mojster in učitelj, marec 2018

DISCLAIMER

Opozorilo: Nekatere metode, ki jih uporabljam pri svojem delu služijo za vzpostavitev in uskladitev energijskih polj telesa in ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči v Sloveniji ter ne predstavljajo niti ne nadomeščajo zdravljenja. Beseda 'zdravljenje' je uporabljena zgolj v smeri vzpostavitve in uskladitve energijskih polj telesa oziroma izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja ter pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V skladu s tem kakršnokoli delo z navedenimi metodami niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje, prav tako ne morejo nadomestiti psihoterapevtskega, psihološkega ali kateregakoli drugega zdravljenja. Ne zatrjuje ali zagotavlja se nikakršna obljuba v zvezi z vašim zdravjem, za diagnosticiranje in zdravljenje morate poskrbeti sami s pomočjo vašega zdravnika ali uradnega terapevta. Za terapije ali izobraževanja v okviru moje ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V zvezi s tem, ali so moja izobraževanja oziroma terapije primerna za vas oziroma nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na moje izobraževalne in druge programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ker lahko navedene metode pospešijo vzpostavitev in uskladitev energijskih polj telesa, v tesnem sodelovanju z vašim zdravnikom ali uradnim terapevtom pozorno spremljajte vaše potrebe po zdravilih, ki jih že jemljete ali bi jih morali jemati.