KUNDALINI REIKI

je eden izmed nadaljevanj v reikijski praksi. Zelo prijazen za uporabo, osebi daje trdne korenine, da se res počuti prizemljeno in aktivno. Deluje v sferi uravnavanja čaker, auričnega polja in posledično počutja in zdravja. Njegova uporaba je zelo široka, potrebuje malo časa za delovanje, deluje pa zelo močno in hitro.

INTENZITETA 7

KUNDALINI REIKI


energija se imenuje tudi Kundalini ogenj. 

Odpira nam zdraviteljske kanale in čakre tako, da dobimo dostop do energije mame Zemlje. Kar pomeni, da se energija poveže ne samo do srčne čakre, ampak do korenske.

To pa je tudi največja razlika od ostalih vrst reikijev. 

K nam na zemeljsko ravnino ga je pripeljal Ole Gabrielsen, mojster meditacije. 

Korenska čakra, ki je energijski center na mestu trtice, deluje kot vstopno mesto za Kundalini energijo. Le ta potem prehaja skozi vse čakre in navzven skozi kronsko čakro. Imeti odprt Kundalini pomeni, da sčasoma dosežemo popolno očiščenje čaker, delov telesa in energijskih kanalov. Energija enako kot Usui reiki, poteka skozi dlani in se vklopi z namero brez uporabe simbolov.

Njegova uporaba je vsestranska, zase, za druge, rastline, živali, vodo, delo na daljavo, čiščenje prostorov.

Sama terapija je zelo kratka, do 10 min. Pretok energije pa močno presega stopnjo pretoka po Usui reikiju. Kundalini ne uporablja več simbolov, zgolj mantro. Iniciacija lahko poteka tudi na daljavo in traja približno 25 minut.

Kundalini reiki ima tri stopnje in možnost še dodatnih ojačitev - 6 boosterjev. Vsak od teh boosterjev še dodatno ojača kanal pretoka za 100%. 

Z odprtjem Kundalinija lahko drastično pospešite svoj osebni razvoj!

Pogoj za prejetje je končano Usui mojstrstvo (3.stopnja).

KUNDALINI 1.STOPNJA

odpre kanale za pretok energije in dovoli kanaliziranje Reiki energije.

Kronska, srčna čakra in čakre na dlaneh se odprejo in okrepijo. Izrazit pretok energije med dlanmi, srcem in kronsko čakro. Naučite se postopke zdravljenja in zdravljenje na daljavo.

Kundalini Reiki 1 je enakovreden Usui uglasitvi vseh treh stopenj (1,2,3) skupaj.

Ta stopnja je namenjena samo zdravljenju in postopnem delu z drugimi.

KUNDALINI 2.STOPNJA

prižge Kundalini ogenj, odpre se glavni energijski kanal, ki doseže najmanj čakro solarnega pleksusa. Hkrati je priprava na celoten Kundalini dvig tretje stopnje, ki gre vse do korenske čakre. 

Na tej stopnji prejmemo posebno meditacijo, s katero prečistimo in uravnamo čakre v zelo kratkem času (5 min). Ta stopnja s sabo prinaša znanje za čiščenje prostorov oz. hiše, zdravljenje karmičnih vezi in zdravljenje situacij oz. lastnosti (jeza, ljubosumje, strah...)

KUNDALINI 3.STOPNJA

okrepi ogenj in preseže kronsko čakro. Odvije se popolni Kundalini dvig energije čisto od spodaj - od korenske čakre. Odprejo se grlena čakra, čakra solarnega pleksusa, hara čakra in korenska čakra.

Ta stopnja s seboj prinaša tudi različne podvrste kot: diamantni reiki, kristalni reiki, DNK reiki, reiki porodne traume, reiki preteklega življenja, lokacijski reiki.

Stopnja je mojstrska, kar pomeni, da lahko iniciramo tudi druge.

Predstavitev Kundalini reikija in iniciacija traja cca. 3 ure, sama iniciacija traja 25 minut, dela pa se lahko tudi na daljavo!

Premor iz ene stopnje na drugo mora trajati najmanj deset dni!

Skupine za Kundalini reiki so ponavadi 2x letno (jeseni in spomladi) med tednom v popoldanskem času.

Znotraj skupine kot običajno izvajamo prakso na daljavo.

Datumi za KUNDALINI REIKI:


1.stopnja

nova skupina spomladi

petek 5.4.

od 16.00 - 20.00

prispevek

111 eur


2.stopnja

skupina iz pomladi

JUNIJ

od 16.00 - 19.00

prispevek

122 eur


3.stopnja

redna skupina

PETEK 22.3.

od 16.00 - 20.00

prispevek

133 eur

možen individualni pristop -133 eur

DIJAKI IN ŠTUDENTI - 10% popust od vrednosti stopnje

ZBRANI VTISI

Mateja je eno veliko sonce in še večje srce! Pri njej sem naredila vse tri stopnje Reikija, preizkusila Bars terapijo, Prano terapijo in Shiatsu, in da ne pozabim udeležila sem se tudi delavnice za čokolado. Komaj čakam da se udeležim Bars delavnice in preizkusim še njeno refleksno masažo stopal. Mateja ni samo terapevtka v pravem pomenu besede, ampak je tudi neverjetno topla, nežna in dajajoča ženska, ki ima sposobnost pobožati naše duše na vseh nivojih bivanja. Ob tem pa je še sama tako zelo vesela, da se vsak naleze te dobre energije, ki jo žari. Vsekakor vam priporočam, da greste na kakšno od terapij, ki jih izvaja, ali pa se poglobite v eno izmed delavnic. Ne bo vam žal in prepričana sem, da bo vaše življenje zaradi tega bogatejše!

NINA 

ZBRANI VTISI

Že od nekdaj rada delam z ljudmi, ki ljubijo svoj poklic. Zaljubim pa se v ljudi, ki delajo s Srcem in za ljudi nesebično. Ena takih, je zagotovo Mateja. Vseeno je, ali pridete k njej na Shiatsu masažo, na Bars terapijo, Reiki, na sladko delavnico presne čokolade ali pa le na čaj in druženje v njen "najbolj fensi ambijent na vasi", Mateja vas bo sprejela radostno in z odprtim Srcem in za vas poskrbela v celoti. Ob tebi draga, je vedno več kot le prijetno. Vsako srečanje je doživetje in spoznavanje globin svoje resnične narave!

MANJA 

ZBRANI VTISI

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Inciacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po inciaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.

Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki. Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!

LILJANA  

ZBRANI VTISI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromisov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) 

Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan.  Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.

IRENA  

ZBRANI VTISI

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!

MAJA

ZBRANI VTISI

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! 

Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže.  Hvala za nežen in prijeten dotik.

ANDREJA

ZBRANI VTISI

Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni. Na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranoterapija pri Mateji blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega.

KLARA