MULTIDIMENZIONALNO ZDRAVLJENJE

SHAMBALLA REIKI

Shamballa reiki je najvišji nivo Reiki doživljanja energije "I AM".

Ker gre za zelo kompleksen skupek vseh Reiki simbolov, njihova integracija pa sega onkraj mogočega, ga imenujejo tudi Multi dimenzionalno zdravljenje. Shamballa je pospešeno multidimenezionalno delovanje zdravljenja fizičnega in duhovnega aspekta kot tudi osebni napredek v duhovnem razvoju. V bistvu bi lahko rekli, da je Shamballa korak dlje od reikija, saj njena hitrost delovanja prihaja iz Božanskosti in zavedanja o tem kdo smo - I AM.

Beseda Shamballa pomeni brezpogojno ljubezen!

INTENZITETA 10

SHAMBALLA REIKI


Shamballa je  darilo Boga in Mojstra St. Germaina.

Shamballa je kombinacija več vrst energij:

  • Mahatme-življenje božanskosti in razsvetljenja
  • Kristusove zavesti-v smislu brezpogojne ljubezni
  • vnebovzetih mojstrov - multi dimenzionalni vidik
  • 352 simbolov Shamballe

Osrednje jedro Shamballe je Ljubezen - Ljubezen in Svoboda. Ljubezen do sebe in prirojeno vedenje o povezavi z Mati/Oče Bogom in z vso Kreacijo. Svoboda pred vsem, kar stoji na poti do tega vedenja. Svoboda, da veste kdo ste, da stopite v vašo Moč, da stopite v vaše Mojstrstvo.

Glavni namen teh čiščenj in iniciacij je lastni evolucijski razvoj. Človeštvu pomagate na ta način, da lahko sledijo vašim stopinjam.

Pomagate kolektivni zavesti in nezavednemu človeštvu pri širjenju in rasti v zavest Ljubezni takoj, ko pokličete Shamballa energije za pomoč pri zdravljenju sebe in drugih.

Vnebovzeti St. Germain nam zagotavlja, da so Shamballa energije sedaj del energetske mreže okoli Zemlje, s katero se lahko kadarkoli povežemo.


Prakticiramo jo kot vse ostale vrste Reikija, tretma traja le nekaj minut, namenjen pa je predvsem za tiste, ki jih zanima duhovni razvoj.

Vpliva na transformacijo DNK, aktivacijo DNK, balansira obstoječe čakre in aktivira nove čakre, razvija telepatijo in izostri čute, kar vodi v duhovni razvoj osebe.

 Shamballa je zelo močna energija, zato je pred tem potrebno imeti opravljeni vsaj dve napredni Reiki verziji (Imara, Kundalini, Angelski reiki), ravno zaradi tega, da je oseba mentalno, čustveno in fizično stabilna za prejemanje te energije.

KDO JE

MOJSTER

SAINT GERMAIN?


Saint Germain se je v svojih zemeljskih življenjih učil in postal zgled Kristusove poti sedmega žarka in dosegel svoje vnebovzetje leta 1684. Utelešen je bil kot prerok Samuel, sveti Jožef, Jezusov zaščitnik, sveti Alban, Merlin, Roger Bacon, Krištof Kolumb, Francis Bacon in kot grof Saint Germain. Vnebovzeti mojstri predstavljajo pot in nauk, s katerim lahko vsak človek na Zemlji najde svojo pot nazaj k Bogu. Ti ljudje so živeli na Zemlji in so se duhovno tako razvili, da ne potrebujejo več utelešenja: Vrnili so se v duhovno razsežnost in zdaj pomagajo človeštvu po medijih in posrednikih.

Eden največjih darov, ki jih je Bog podaril človeštvu je vijolični žarek mojstra St. Germaina, vsestranski kozmični rešitelj in razkrojevalec vsega slabega. Je čudovito orodje za preobrazbo naših fizičnih, miselnih, čustvenih in eteričnih teles. Imenujejo ga tudi plamen odpuščanja in milosti in je čista energija svetega Duha. Ko je poklican, učinkuje popolno in vsestransko: preobraža našo negativno karmo, zdravi naše telo, našega duha, našo dušo in našo zavest dviga na višjo raven.Shamballa se sestoji iz 4.stopenj. Osnovne so prve tri, četrta je zaključek in namenjena poučevanju!

Z vsako stopnjo prejmete pri uglasitvi del simbolov od celote 352-ih.

Predani so v vašo auro kot zapis. sama iniciacija je zelo posebna in traja dlje časa!

Poučevanje je večinoma potekalo individualno, zadnji dve leti pa imamo tudi eno skupino letno.

Datumi za SHAMBALLA REIKI:4.stopnje

datuma za skupino trenutno še ni
prispevek:

1.stopnja 111 eur

2.stopnja 122 eur

3.stopnja 133 eur

4.stopnja 144 eur


možen individualni pristop k posamezni stopnji- 155 eur


DIJAKI IN ŠTUDENTI - 10% popust od vrednosti stopnje