ANGELSKI REIKI

Angelski Reiki je način pri katerem povežemo ljubečo moč zdravljenja Angelov z izvorom Reiki energije.

Samo ena stopnja. Pogoj pristopa so končane vse tri Usui Reiki stopnje.

INTENZITETA 3

ANGELSKI REIKI


Angelski Reiki je napredovanje v učenju Reikija v kombinaciji z Angeli. Delamo z najvišjimi angelskimi energijami, ki nam pomagajo doseči pozitivne učinke na vseh nivojih obstoja človeka. Angeli so vključeni že v samo uglasitev, potem da delamo z njimi na enak način kot Usui Reiki (samozdravljenje, delo na daljavo, zdravljenje drugih, situacije)

Razumevanje sfere Angelov ni v nobenem primeru pogojeno z verskim stališčem, cerkvijo in podobno.

Zapisi o Angelih so obstajali že pred 6000 leti, torej precej pred časom, ko si je katoliška vera na nek način prikrojila svoj pogled na angele.

Torej; verovanje v katoliški način tukaj nima mesta. Delovanje in delo z Nadangeli poteka čisto na drugačen način z Božanske perspektive dojemanja. Njegova uporaba deluje predvsem v smer pozitivnih občutij, radosti, veselja, dobrih odnosov in blagostanja duše, ne deluje v smeri čiščenja. Občuti se kot Usui Reiki z nežnejšim pridihom angelskega sveta. Energija deluje še dolgo po končani terapiji.

Angelski Reiki ima samo eno stopnjo v primeru, da ste že postali Reiki mojster.

V način dela z Angelskim Reikijem so vključeni štirje glavni Nadangeli, ki so povezani z Reiki simboli.

Seveda pa pri delu uporabljamo lahko tudi druge angele in nadangele, ki so nam blizu. Angeli so ljubeči glasniki Boga. Vedno pridejo, ko jih iskreno prosimo za pomoč! Zdravilna energija Angelov se prepleta skupaj z energijo Reikija v prečudovitem občutku Božjega prejemanja!

Zato je čisti blagoslov prejeti takšen tretma.

Gabriel - CHOKUREI

Rafael - SEIHEKI

Uriel - HONSHAZESHONEN

Michael - DAIKOMYO

ANGELI so čista bitja svetlobe in nam pomagajo živeti v našem dušnem načrtu.

Beseda angel pomeni Božji sel

NADANGELI so kot poveljniki angelske sfere in imajo posebne sposobnosti.

Starodavni judovski spisi navajajo 15 nadangelov. Vsi, razen dveh, imajo končnico -el 

(v prevodu pomeni šef), in so prepoznavni po tem imenu.

Angelski reiki deluje s 4 najveličastnejšimi Nadangeli; Michael, Gabriel, Rafael in Uriel

Vsak od njih pa je povezan in ojačan z enim od štirih reiki simbolov.


Tako kot pri vsaki vrsti Reikija, je tudi tu od posameznika odvisno, koliko in kako se bo energija pretakala skozenj. Ljudem lahko pomagamo le do tiste točke sreče, zdravja in izpolnjenosti, na kateri smo sami. Zato je izredno pomembno to, da se pozdravimo najprej sami in razrešimo vsa odprta vprašanja sami s sabo.

Po moči pretoka presega Usui reiki, ampak ne presega Kundalini reikija. Predstavitev in inciacija traja 4 ure.

KAJ DOBITE? 

Angelski reiki je sistem samo z eno stopnjo, to pomeni, da postanete mojster angelskega Reikija.

Ker se bomo ves čas delavnice povezovali z angelskim svetom, bo prostor v tem duhu tudi pripravljen. Podrobneje bomo pregledali Angele in Nadangele, njihovo razumevanje in delovanje. Z nami bodo Orakeljske in Tarot karte Angelov od Doreen Virtue in knjige Angelska števila in Angeli Doreen Virtue in še kaj....Zraven sodi potrebna literatura, prigrizki in dobra volja.


Kot je že v praksi, smo povezani tudi po končanem reikiju na daljavo v skupini, če želite. Izmenjujemo si terapije in pomagamo drug drugemu. Vse to je mogoče le, ker delamo v majhni skupini.

Skupino imamo 2x letno.

Datumi za ANGELSKI REIKI:


ena stopnja

nova skupina spomladi

MAREC

od 16.00 - 20.00

prispevek

133 eur


možen individualni pristop-155,00


DIJAKI IN ŠTUDENTI - 10% popust od vrednosti stopnje

ZBRANI VTISI

Mateja je eno veliko sonce in še večje srce! Pri njej sem naredila vse tri stopnje Reikija, preizkusila Bars terapijo, Prano terapijo in Shiatsu, in da ne pozabim udeležila sem se tudi delavnice za čokolado. Komaj čakam da se udeležim Bars delavnice in preizkusim še njeno refleksno masažo stopal. Mateja ni samo terapevtka v pravem pomenu besede, ampak je tudi neverjetno topla, nežna in dajajoča ženska, ki ima sposobnost pobožati naše duše na vseh nivojih bivanja. Ob tem pa je še sama tako zelo vesela, da se vsak naleze te dobre energije, ki jo žari. Vsekakor vam priporočam, da greste na kakšno od terapij, ki jih izvaja, ali pa se poglobite v eno izmed delavnic. Ne bo vam žal in prepričana sem, da bo vaše življenje zaradi tega bogatejše!

NINA 

ZBRANI VTISI

Že od nekdaj rada delam z ljudmi, ki ljubijo svoj poklic. Zaljubim pa se v ljudi, ki delajo s Srcem in za ljudi nesebično. Ena takih, je zagotovo Mateja. Vseeno je, ali pridete k njej na Shiatsu masažo, na Bars terapijo, Reiki, na sladko delavnico presne čokolade ali pa le na čaj in druženje v njen "najbolj fensi ambijent na vasi", Mateja vas bo sprejela radostno in z odprtim Srcem in za vas poskrbela v celoti. Ob tebi draga, je vedno več kot le prijetno. Vsako srečanje je doživetje in spoznavanje globin svoje resnične narave!

MANJA 

ZBRANI VTISI

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Inciacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po inciaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.

Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki. Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!

LILJANA  

ZBRANI VTISI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromisov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) 

Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan.  Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.

IRENA  

ZBRANI VTISI

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!

MAJA

ZBRANI VTISI

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! 

Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže.  Hvala za nežen in prijeten dotik.

ANDREJA

ZBRANI VTISI

Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni. Na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranoterapija pri Mateji blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega.

KLARA