REIKI DELAVNICE

DOTIK SREČE

Reiki delavnice v Dotiku Sreče so posebne, drugačne, zelo praktično naravnane za delo v skupini.

Majhno število udeležencev (do 6 oseb) sodeluje med sabo tudi po opravljenem tečaju. To pa se mi zdi bistvenega pomena. Reiki je potrebno povaditi med sabo, si biti v pomoč, ko nam ne gre...in to nam uspeva le na ta način v malih skupinah. Ponovno se bomo povezali z našim izvorom, ki je bil del nas že ob rojstvu, pa smo ga tekom odraščanja izgubili zaradi zunanjih dejavnikov in vzgoje. To pomeni, da bomo med samo povezani od prve do tretje stopnje - 10 mesecev kolikor traja približno celoten proces. Ves čas vas spodbujam, vas med sabo povezujem z delom v parih in skupinskim delom na daljavo.

Pri mojem učenju Reikja to pomeni, da ga ne samo razumete, ga tudi znate uporabljati na vse možne načine. Imeti zaupanje v sam proces delovanja je bistvo tehnike.

Vedno poskrbim tudi za hrano, ki je zdrava in domača. Za kosilo je zelenjavna juha glede na letni čas z prilogo. Obilni zajtrki in sadne bowle, oreščki, sadje, štrudelj, itd. Vse primerno izbiri letnega časa. Hrana je všteta v ceno delavnice.

KAJ PRINAŠA REIKI V VSAKDAN?

 • Reiki omogoča osebno in duhovno rast, zaščito, samopomoč, je podpora različnim boleznim in tegobam vsakdana, pomoč drugim, čiščenje hrane, vode, kristalov, reševanje situacij ...
 • Seznanimo se podrobneje z delovanjem čaker in aure, pomenom bolezni in kaj nam kažejo, etična načela delovanja reikija in meditacije na določeno temo. S pridobljenim znanjem usmerimo energijo tja, kamor jo vodi naša misel.
 • Naučimo se praktično uporabiti reiki zdravljenje zase in na drugi osebi, v nadaljevanju druge stopnje tudi pošiljati energijo osebam, ki niso prisotne z nami iz različnih razlogov. Spoznamo simbole, ki nas še bolj močno povežejo z reiki energijo in njenim delovanjem. Naučimo se, kako pošiljati energijo v določeno situacijo za katero želimo, da je dobra za nas, kako očistimo naše prostore oziroma hišo ali pisarno.
 • Že na prvi stopnji praktično izvedemo poskus reikiranja vode (kaj je možno doseči z 10 minutnim reikiranjem vode, pa si bomo lahko ogledali na sliki, ki je bila narejena v letu 2015), naučimo se več o čakrah in auri ter samozdravljenja po čakrah.
 • Reiki v paru praktično delamo na masažnih mizah. Od 2.stopnje dalje pa v skupini na daljavo.
 • Poskrbljeno je za prigrizke, juho ali lahek smoothie oziroma sadje ter energizirano vodo.
 • Delavnice trajajo med 4 in 9 ur (odvisno od stopnje reikija) in so ponavadi popoldan oziroma ob vikendih. Na delavnici je lahko največ do pet-šest ljudi, najmanj pa dva. Možen tudi individualni dogovor! Za dobro počutje se oblecite v udobna oblačila.
 • Na delavnice so toplo vabljeni tudi malce starejši otroci, ker so hitro dojemljivi in vsa znanja lahko učinkovito uporabijo v stresnih šolskih situacijah oziroma v športu za koncentracijo. S tem postanejo mirnejši in bolj dojemljivi v vsakdanu. To sem sama preizkusila tudi na mojih otrocih.
 • Zadnje čase opažam, kako dobro je, če cela družina sprejme reiki. Tako lahko skupaj pomagajo enemu od družinskih članov, ki je v težavah ali otroku v šoli. V tem primeru, ko reiki izvaja več oseb, se energija potencira. In še več... otrokom smo vzgled, da delujejo drugače, z druge perspektive dojemanja sveta, postanejo bolj samozavestni in mirni.
 • Prejmete literaturo in potrdilo o opravljeni stopnji reikija.
 • Hkrati dobite enkratno znanje, ki ga lahko uporabite takoj in v vsaki situaciji. Je vaše orodje za zdravje v vsakem trenutku!
 • Za vsa vaša vprašanja sem vam na voljo tudi po delavnicah preko telefona ali maila.

Datumi za USUI REIKI:


1.stopnja

nova skupina do 6

sobota 25.5.

od 9.00 - 19.00

prispevek

133 eur

PRIJAVE


2.stopnja

nadaljevalna

nedelja 14.4.

od 9.00 - 17.00

prispevek

144 eur


3.stopnja

nadaljevalna

sobota 13.4.

4 ure

prispevek

155 eur

4.stopnja- poučevanje reikija

termin po dogovoru; prispevek 255 eur

Individualni pristop k posamezni stopnji-155 eur

DIJAKI IN ŠTUDENTI - 10% popust od vrednosti stopnje

Univerzum je božja sila, ki kreira svet!

Misel je energija, zato pazimo na svoje misli, saj so telesne težave posledica le teh.

To je zelo lepo opisala Louise Hay v svoji knjigi TELO JE TVOJE. 

ZBRANI VTISI

Mateja je eno veliko sonce in še večje srce! Pri njej sem naredila vse tri stopnje Reikija, preizkusila Bars terapijo, Prano terapijo in Shiatsu, in da ne pozabim udeležila sem se tudi delavnice za čokolado. Komaj čakam da se udeležim Bars delavnice in preizkusim še njeno refleksno masažo stopal. Mateja ni samo terapevtka v pravem pomenu besede, ampak je tudi neverjetno topla, nežna in dajajoča ženska, ki ima sposobnost pobožati naše duše na vseh nivojih bivanja. Ob tem pa je še sama tako zelo vesela, da se vsak naleze te dobre energije, ki jo žari. Vsekakor vam priporočam, da greste na kakšno od terapij, ki jih izvaja, ali pa se poglobite v eno izmed delavnic. Ne bo vam žal in prepričana sem, da bo vaše življenje zaradi tega bogatejše!

NINA 

ZBRANI VTISI

Že od nekdaj rada delam z ljudmi, ki ljubijo svoj poklic. Zaljubim pa se v ljudi, ki delajo s Srcem in za ljudi nesebično. Ena takih, je zagotovo Mateja. Vseeno je, ali pridete k njej na Shiatsu masažo, na Bars terapijo, Reiki, na sladko delavnico presne čokolade ali pa le na čaj in druženje v njen "najbolj fensi ambijent na vasi", Mateja vas bo sprejela radostno in z odprtim Srcem in za vas poskrbela v celoti. Ob tebi draga, je vedno več kot le prijetno. Vsako srečanje je doživetje in spoznavanje globin svoje resnične narave!

MANJA 

ZBRANI VTISI

Imara reiki ...tako enostaven in vendar zelo, zelo močen. Inciacija je bila zelo intenzivna, močna, občutki mešani. Čutila sem energijo, ki je nisem bila vajena, počasi je v vrtincu "vstopala" vame, občutila sem toploto, mravljince, barve. Zdaj lahko to opišem kot " čudoviti ples energije v meni". Ker pa smo ljudje navajeni komplicirati, je moj um postavljal po inciaciji 101 vprašanje, bo to delalo, kako brez simbolov, kako zdaj... Na začetku, ko sem si delala samozdravljenje je bilo tako intenzivno, da sem vedno zaspala. S časom se je moja intuicija zelo izboljšala, ter še veliko drugih stvari. Prav tako so bili odzivi drugih zelo pozitivni. Včasih mi opisujejo kako občutijo toploto, zaznavajo barve, ki se jim pojavljajo pred očmi, mravljinčenje, mraz, bolečine izginejo...in pa čudovit občutek, ki mi ga ne morejo opisati in seveda nekakšno olajšanje. No to je še en dokaz, da Imara reiki deluje in to zelo močno.

Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel in mi še vedno prinaša Imara reiki. Imara reiki je čudovita izkušnja!!!!

LILJANA  

ZBRANI VTISI

Čakala sem na trenutek, da ti odgovorim cel popoldan, od trenutka, ko sem po telefonu prebrala tvoje sporočilo :) Z dušo in srcem učiš, tako kot mora bit. Hvala ti za znanje, ki si ga srčno delila z nami. Pri meni se je svet”polariziral” ali mogoče se je začel bistriti. Povem kaj mislim, brez slabe vesti. Seveda pazim, da ne bi koga prizadela. To vsem ne ustreza, predvsem tistim, ki so splanirali drugače. Mislim, da sem sprejemala preveč kompromisov in normalno pričakujejo, da bom spet “ustregla". Pa mi ne gre :) 

Mlajša hčerka se lepi name. Včeraj sem ji poskusila narediti terapijo in je bilo zelo toplo in prijetno. Po terapiji sva se smejali. Tudi, ko jo kregam, so stvari jasne, kot beli dan.  Zanimivo… Ne rečem, lepše, lažje, ampak JASNO. :) Še dobro, da si govorila o možnosti, da se določene energije (dogodki) po tečaju intenzivirajo…Srečna sem, da sem si vzela tisti popoldan zase in, da sem imela to srečo, da sem se učila od tebe in družila z vami. Objem.

IRENA  

ZBRANI VTISI

Mateji lahko rečem kar "čarobna palica". Je nekaj kar začutiš...je tisto nekaj več, ki te vleče, da jo obiščeš, poslušaš, ji slediš. Prvo najino srečanje je bilo na delavnici Reiki 1. kamor sem šla brez da bi v bistvu sploh vedela kaj bi to bilo. Že sam moj pristop je bil hladen, brezčuten in kot mi je dejala, sem prazno ogrodje svojega telesa. Ampak z radovednostjo sem vztrajala, bilo je tudi težko. Težko, ker mi glava ni spustila misli, da se umirim in prepustim. A sem trmasto sledila navodilom, delala domačo nalogo in se borila sama s sabo. Čez čas pa se me je nekaj nepričakovano dotaknilo, nekaj drugače. To me je začelo voditi naprej, začela sem prebirati članke, brati knjige, meditirati, se spoznavati, na svet gledati precej drugače. Naenkrat sem potrebovala še nekaj več - nekaj direkt v žilo! Reiki 2. me je odpiral vseh nakopičenih blokad, smeti iz telesa in sedaj samo še letim...letim med oblaki brez strahu, črnih pogledov, polna mravljincev in dotikov sreče, pozitive in ljubezni. Hvaležna sem za VSE!!! Hvaležna sem ji, ker mi je pokazala KAKO najti SEBE, smisel življenja, zdravja, sreče in ljubezni do neskončnosti. Sedaj SEM! In to je VSE kar rabim. Hvala ti!!!

MAJA

ZBRANI VTISI

Imaš neverjetno nežen in prijeten dotik za vsakogar, ki to potrebuje! Na shiatsu sem prišla prvič k tebi zaradi močne bolečine v desni nogi. Presenečena sem bila nad nežnim pristopom in za trenutek celo podvomila, če mi taksna nežnost lahko res pomaga! Vendar mi je... ne samo pomagala...napolnila s svežo energijo in drug dan ni nič več bolelo, kar načeloma pri masažah odpade! 

Bi predlagala vsakemu, ki ima podobne bolečine in odsvetovala boleče masaže.  Hvala za nežen in prijeten dotik.

ANDREJA

ZBRANI VTISI

Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni. Na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranoterapija pri Mateji blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega.

KLARA