RADIESTEZIJA

z Marjanom

ZAČETNI TEČAJ - NIHALO V PRAKSI

SPOSOBNOST ZA RADIESTEZIJSKO DELO IMA VSAKDO IZMED NAS.

TEMELJI NA INTUITIVNI UPORABI NAŠEGA UMA IN BIOENERGIJSKEGA POTENCIALA.

VSEBINA TEČAJA BO USMERJENA PREDVSEM V PRAKTIČNI DEL,

KJER BOSTE PREPOZNALI UPORABNO VREDNOST NIHALA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU.


NIHALO

je običajno strojno izdelan lesen, kovinski ali kristalni obesek na vrvici. Uporabljamo ga za pridobivanje informacij, ki jih naša čutila ne morejo zaznati na zavestni ravni. Seveda lahko improviziramo nihala iz vsakdanjih predmetov (verižica ali prstan), vendar je pravo, industrijsko izdelano nihalo najbolj primerno za resno energijsko delo, predvsem zaradi specifične geometrijske oblike, ki tudi določa način in obseg njegove uporabe v praksi.

Nihalo lahko služi kot energijski pripomoček zaznavanja informacij iz naše podzavesti. Vendar pa lahko pri delu z njim na odgovore vplivamo tudi zavestno. Zato je potrebno poznati pravilen pristop osebne energijske priprave ter uporabe nihala. Vedeti je treba kako postaviti vprašanje oziroma trditev, da odgovori niso odvisni od naše podzavesti in pričakovanj.

Uvodni tečaj bo namenjen predvsem v smeri praktične uporabe nihala in testiranja uporabe raznih vzorcev, ki jih dnevno uporabljamo.

Z nihalom lahko izmerimo praktično vse: energijske pretoke v človeku (auro, čakre, meridiane, organe,…), hrano, pijačo, kristale, izvajamo detekcijo prostora in sevanja, z njim lahko čistimo in programiramo za nas primerne kristale in drage kamne itd. Ravno ta kompleksnost uporabe nam omogoča številna preverjanja, uporabnost pri raznih tehnikah kot dodatno potrditev, preveritev energijskega stanja osebe ali prostora.

Vse to boste lahko spoznali in se naučili na 2. in 3. sklopu radiestezije.

TEČAJ RADIESTEZIJE bo v treh sklopih:

1.SKLOP je začetni - osnovni tečaj učenja uporabe nihala v praksi, ki je seveda pogoj za nadaljevalni del (2. in 3.sklop)

2. in 3. SKLOP sta nadaljevalna – oba pa tematsko ločena

Lahko se udeležite samo enega, uvodnega tečaja ali vseh treh. Več o vsebini 2. in 3. sklopa bo razloženo na začetnem tečaju,

opis pa lahko preberete spodaj v linku.

Delo bo potekalo v majhni skupini do 10/ 12 oseb, ker gre za intenzivno delo z veliko praktičnega dela.

UVODNA MEDITACIJA

pred začetkom dela z nihalom je ključna za dobro delo.

Nihalo mora kazati odklone iz polja praznine brez naših sugestij, zato začnemo iz stanja alfa.

To pa lahko dosežemo samo z vajo in zaupanjem v dobljene rezultate.

Preko meditacije se boste naučili:

PSIHOFIZIČNA MEDITACIJA ZA SPROŠČANJE

DOSEČI STANJEPOPOLNE DUHOVNE KONCENTRACIJE IN NOTRANJEGA MIRU
IZKLJUČITI VSE PSIHOFIZIČNE VPLIVE IN VPLIVE OKOLICE
NA RACIONALNI RAVNI VSTOPITI V ALFA STANJE PRAZNINE
Z USTREZNIMI VAJAMI DOSEČI ZAZNAVANJE ENERGIJSKEGA PRETOKA V VAŠEM TELESU

UPORABA NIHALA

Tečaj vam ponuja širino uporabe nihala, zagotovo boste med naborom tehnik našli uporaben pristop, ki vam bo najbolj odgovarjal.

Če te zamika, se prijavi, saj je skupina majhna. Vse začetne delavnice so bile vedno polno zasedene.


NAKUP NIHALA

Nihala bo možno kupiti na sami delavnici. Obstaja več vrst in oblik nihal, kar boste spoznali na tečaju. Seznanili se boste z namenom uporabe raznih nihal, tako da boste lahko sami izbrali nihalo, ki vam najbolj odgovarja.

Če že imate svoje nihalo, ga seveda prinesete s seboj.


PROGRAM UČENJA

z nihalom vodi Marjan Mavrič, zdravilec in poznavalec dela z njim, ljubitelj kristalov, s katerimi izvaja tudi kristalne terapije in meditacije. Večni iskalec duhovnih znanj na raznih šolah v tujini, tudi Damanhurski v Italiji.

V zadnjem času se je izpopolnil v znanju indijske tradicionalne ayurvede, ki jo uporablja v svoji redni praksi skupaj z masažami.

Pri delu veliko uporablja tudi kristalne in kovinske glasbene vilice, ki imajo posebno energijsko funkcijo na telesu.

V njegovi zbirki je več kot 100 različnih glasbenih vilic, ki imajo povsem različen namen uporabe.

Uporabo glavnih, za lastno uporabo pomembnih glasbenih vilic boste spoznali tudi na tečaju.

Prav tako sam izdeluje zdravilne zeliščne in kristalne tinkture, ki so energijsko obdelane. Njegov pristop učenja z nihalom vključuje tudi druga znanja s katerim se ukvarja, tako da boste dobili širši vpogled v energijsko reševanje raznih problemov, predvsem pa kako si boste lahko z nihalom in še s čim pomagali sami.

Kar znaš narediti sam, danes postaja vse večja vrlina. Zelo enostavno se lahko naučiš koristno uporabiti moč energije, ki nas vse obdaja. Poznavanje uporabe nihala ti bo v veliko pomoč.


Seveda pa boste na tečaju spoznali še druge, za vsakdanje življenje pomembne energijske tehnike in pripomočke – a to naj bo naše presenečenje.

OSNOVE RADIESTEZIJE

Vsakdo ima lahko svoj pristop »komunikacije« z nihalom in »praznino«.

Potrebno ga je usvojiti, potem postane delo z nihalom povsem enostavno.

Z nihalom boste enostavno izmerili koristnost uporabe določenega živila za vas ali pa prepoznali kaj za vas res ni najbolj primerno.

Pri detekciji živil se boste seznanili z vplivom zvoka oziroma frekvence na vaše energijsko telo in nekatera vsakdanja živila.

Ali veste da določene glasbene vilice tonirajo frekvenco različnih mineralnih snovi, ki jih vsebuje telo?

Zagotovo boste presenečeni, ko boste z nihalom ugotavljali, da imajo povsem določene glasbene vilice izrazit energijski vpliv na kakovost povsem določenega vzorca vode. In kakšen je njihov vpliv na energijsko telo, a se to res kje začuti?

To in še kaj drugega boste zagotovo spoznali in uporabili.

NAUČILI SE BOSTE:

  1. Kaj je «konvencija« oziroma način osebne uporabe nihala, torej kako z njim komuniciramo, kaj pomenijo in nam sporočajo različni načini vrtenja nihala.
  2. Osnovne priprave za delo z nihalom; kako doseči stanje popolne koncentracije in notranjega miru ter vstopiti v alfa stanje praznine.
  3. Praktične uporabe detekcije z nihalom na živilih (hrana, sadje, voda), materialih, kristalih, tinkturah, kremah, kozmetičnih preparatih, zobnih pastah,...
  4. Praktične uporabe »rozet« pri delu z nihalom. Rozete so nepogrešljiv tehnični pripomoček in vaše »vodilo« za zanesljivo delo. Dobili jih boste na tečaju, nekaj jih boste naredili sami.

DATUM: sobota 17.02. 2024 (4 mesta še)

Zaradi povpraševanja, še en termin za začetni tečaj.

URA: od 9.00 do 17.00 (odmor med 13.00 - 14.00)

ROK ZA PRIJAVO: do 10. februar oz.do zasedenosti

LOKACIJA: hotel PREBOLD

Delo poteka v učilnici, kjer ima vsak mizo zase.

V hotelu lahko dobite jutranjo kavico ali čaj.

Na tečaju bodo prigrizki, sadje in voda.

V daljšem odmoru lahko organiziramo topel obrok.

CENA: 180 eur

AKONTACIJA: 50 eur ob prijavi na TRR, preostanek pred tečajem oz. na dan tečaja

Z akontacijo je mesto zagotovljeno. Akontacija je nevračljiva. Potek dela je v majhni skupini.

NAKUP NIHALA in KRISTALOV bo možen na tečaju.

INFO: Mateja 041/ 76-77-59 ali na mail

POMAGAJ SI SAM

Kar znaš narediti sam, danes postaja vse večja vrlina. Zelo enostavno se lahko naučiš koristno uporabiti moč energije, ki nas vse obdaja. Poznavanje uporabe nihala ti bo v veliko pomoč.